Ja mam stale v hlave byvalu lasku .. mam len 18 ale ten clovek tak vela pre mna znamenal..On mal 26. Teraz neviem mat vztah lebo v hlave mam stale jeho .. Obcas si predstavujem ze je pri mne no je daleko .Bola veeeeeeeelka CHYBA ked som sa s nim rozisla..... Je to 8 mesiacov co nie sme spolu. Ako sa znova zamilovat , neporovnavat .... Ake su vase skusenosti?? NAozaj to je tak ze clovek ked najde svoju novu lasku tak na toho cloveka pred tym uz ani tolko , nemysli a prestane mu chybat ??? Prosim vyjadrite sa dakujem .. :))
Po rozchode-kedy o5 VZTAH???
musis dat tomu cas.....je to normalne...
chce to cas,vsetko lieci,aj ked je to klise - ale pravdive.a hovori sa,ze nova laska lieci tu staru,ubolenu (osobne odskusane) :) drzim palce :)
v prvom rade skus zabudnut... zabudnut. ber to ako definitivne ukoncene... .. nemysli nanho.. koniec totálny tomu daj.
uvidis ze bude fajn. pride iny a lepsi. proste zaklad je neupínat sa nanho.
Hej ja som teraz prvy krat pocitila ze laska vie aj pekne BOLIET .. Je to prvy krat ..no mas pravdu mozno by to nebolo az take pekne teraz , ale asi sa treba len znova zamilovat ... dufam ze vtedy to prejde:)
ked si to v hlave stale takto omielas, a nechces sa s tym zmierit alebo vyrovnat, tak asi ani čas ti neopmoze. si len to dobre budes stale obnovovat a nakoniec to hadam budes vidiet uz inak, cele zidealizovane aj tak.
u kazdeho to trva iny cas.......,ale urcite to prejde.
A pride aj nova laska a na tu bolest si uz ani nespomenies.....len na to pekne.
Tym presiel kazdy z nas......
Je to zivot.
nie nie on praveze uz ma niekolko mesiacov priatelku ... :((Ale je tazke sa opat zamilovat ... ked je v hlave on ..
dva krat do tej istej rieky nevkrocis......
neviem ci by to bolo ako predtym.....
on tiez sniva o tebe??
CAS CAS CAS... KAZDY VRAVI ZE LEN CAS.. lenze ja chcem vratit to co som stratila, chcem to spat .. Obcas prestavam verit ze este pride laska.. S nim to bolo vynimocne. a predsa som spravila toto... nechspem . Snad to raz preboli ..
daj tomu cas.