Regeneračná maska na vlasy

dorota_sat

ja mám rada natura siberica, hlavne na vlásky, ale i pleťove veci od nich mam :) na notine si všetko kupujem, v obchodoch som ju nevidela

dorota_sat

Ja som prešla na prírodnú kozmetiku, amôžem určite len doporučiť :) nikdy som nemala lepšiu pleť ani vlasy :)

petra_lonova

caute baby, poradte prosim nejaku prirodnu masku, ktora by sa dala kupit ako darcek :) moze byt aj nejaky set, so samponom. dakujem.

Catali_na

aj ja odporúčam žĺtko a oliv. olej + med... med síce vysušuje, ale ak si ho dáš na mokré vlasy tak nie.. :takže všetko zmiešaj, nanes na dlžku vlasov, igelit+turban, nejakých cca 30 minút a opláchni... :¨veľa šťastia

sydney

avokadova aj zltkova su super,ja mam napriklad melir na vlasoch a kadernicka mi povedala,by som si dla bacha,lebo to moze zareagovat,takze si z casu na cas,ked si spomeniem, davam kokosovy olej, 100% panensky, za studena lisovany a no problemo. v dm stoji mala nadobka asi cca 3 eura a velka necelych osem, a je to perfektne aj na tvar aj na telo,aj jest sa to moze,fakt odporucam :)

Lenka sabi

caute baby,najlepsia maska je z bananov ktore rozmixujete a roztriete na celu dlzku vlasov na 16 min.Vysledok zaruceny;-)

firefly

Tak doplnam navod.Rozslahat minimalne dva vajecne zltky ( podla dlzky vlasov), pridat polievkovu lyzicu olivoveho oleja.Naniest na umyte len uterakom vysusene vlasy (okrem pokozky hlavy).Na vlasy dat igelitove vrecko,na to turban.Nechat posobit 15-20 min, potom dokladne oplachnut.Nie prilis teplou vodou aby sa vajce nezrazilo.Vela stastia.

firefly

Ja som od viacerych pocula,ze ucinna je maska z vajecnych zltkov a olivoveho oleja.
Sama som vyskusala,ale tazko posudit.Prvy krat ostali po nej vlasy hebke a nenasla som ani jeden rozstiepeny vlas.