Ahojte,chcem sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s užívaním tohto lieku...
Jojo efekt,alebo nejaké nežiaduce vedlajšie účinky? Ďakujem za odpovede...
Reducitil - máte nejaké skúsenosti s užívaním?
JA SOM ICH TIEZ SKUSILA....A SKONCILA SOM NA POHOTOVOSTI ASI PO TYZDNI UZIVANIA. ONO TO FUNGUJE-NECITILA SOM ZIADNE CHUTKY NA JEDLO, V POHODE BY SOM VYDRZALA AJ CELY DEN BEZ JEDLA....AZ KYM TO NEDOPADLO VELMI ZLE-BUSILO MI STRASNE SRDCE, TLAK SOM MALA VYSOKY-CO BEZNE MAVAM NIZKY....NIKDY VIAC.A ODVTEDY ANI NIC NESKUSAM NA SEBE-RADSEJ IDEM DO FITKA A OBMEDZIM TUKY A CUKRY.PAAAA
mna hlavne zaraza ako niektori ludia zhanaju lieky cez net bez toho, aby vedeli, ci ich vobec mozu uzivat...a potom sa stazuju ak sa im nieco stane
nehovoriac o tom ze tento liek ma byt len pre obeznych ludi a nie pre 18 rocne baby co chcu zhodit z 52 na 45 kilov
Ahoj bobakm, za koľko predávaš tých 30 tabliet?
Mala by som záujem. Ďakujem
Ahojte. V prvom rade by som chcela reagovat na par odkazov. Ano, Reductil aj jeho generikum Lindaxa boli stiahnute. Lenze ! nie koli neziaducim ucinkom tak ako sa publikovalo. Treba si uvedomit ze ho mozu brat len zdravi ludia s vysokou nadvahou. Klinicka skuska na zaklade ktorej bol stiahnuty sa robila na pacientoch s poruchou KVS ! samozrejme ze im vysli zle vysledky. Liek i napriek tomu ze je predpis kde lekar vyluci pripadne kontraindikacie stiahli. Zial su taketo skusky velmi nakladne financne i casovo, no myslim ze bude opat na trhu.
Zaraza ma vsak ako vam moze lekarka odporucit reductil ak mate problem so stitnou zlazou !!!! to je absolutna blbost. Je tam tak velke riziko...az sa mi rozum zastava. Kocky, ak mate problem so srdiecko, stitnou zlazou, oblickami - nikdy to neberte, ublizite si.
A teraz prejdem k osobnej skusenosti. Pre zdraveho cloveka je to jeden zo sposobov ako rychlo a zarucene schudnut. Nemate vobec hlad, v mojom pripade az nechutenstvo (je to predsa anorektikum) a tak som nemala problem jest malo a nizkokaloricke jedla. Mate viac energie a chut cvicit. Lenze ako tento zazrak prestanete uzivat, vracia sa apetit, uz nie ste tak vitalna a je tu jojo efekt. Pred letom zhodim 7-10kg a uz v novembri vazim o cca 3 kg viac ako ked som s uzivanim zacala. Je to aj tym ze som presla na beznu (sice zdravu ale nie supernizkoenergeticku)stravu, jem castejsie ako pocas uzivania tabliet ked som nepocitovala hlad, nejedla som. No a zial aj to je chyba. Treba jest male mnostva 5x denne. Niekedy sa to neda...v mojom pripade je to takmer nemozne, no snazim sa vecer nejest, viac sa hybat a hlavne viem, ze vsetky diety su len s kratkodobym vysledkom. Treba zmenit zivotny styl natrvalo, inak to nejde. A vsetky tie zazracne pilulky vam sice pomozu (oklamu hlad, prednostne spalia podkozny tuk, dodaju energiu alebo vychytaju tuky...)ale po ich uziti si musite pomoct sami. drzim palce PS: niekedy to nejde ani po dobrom ani po zlom a vaha ukazuje stale rovnaku hodnotu a vy sa pritom tak snazite...skuste si odmerat pH mocu. Pravdepodobne mate prekysleny organizmus. Zacnite ho neutralizovat vybranymi druhmi potravin a daju sa kupit v lekarnach aj sumive tablety na prekysleny organizmus a uvidite ako malo bude stacit k tomu aby vase usilie nevyslo nazmar.
predám reductil 14ks mi zostalo. už som schudla, čo som chcela tak je váš už aj s poštovným za 18 eur. ammerka@gmail.com
Ahojte dievčatá, Reductil- práve ho beriem od decembra 09,mala som 111 kg,teraz 97 kg -14kg, nemam žiadne bolesti, prave naopak citim sa dobre plná energie ,len jedno , pocit sucha v ustach aj to je na niečo dobre naučila som sa prímať viac tekutin.Tento liek sa môže brat pol roka a potom pauza. Neziem toho vela a na sladke nemam vôbec chuť.Začala dom sa viac pohybovať, je to super.
.....ach jaj baby baby pokial nemate nejake extremne problemy s nadvahou alebo obezitou je to poriadna volovina brat kadejake tieto zazraky na chudnutie....aj tak po vsetkych skusaniach kadejakych humusov vam vyjde akurat ta ista vec zakazdym....menej jest a viac sa hybat....ziadne hladovky ale lahke jedla a vela pohybu...ak schudnete takto prirodzenou cestou budete mat k tomu dobry pocit ze ste urobili nieco pre seba..ja mam sice iba 17 a poviete si ze vsak mne to ide dobre ked som taka mlada.....ale ja mam s tym chudnutim dost velke skusenosti..jojo efekty celulitida neviem co vsetko...no oblubila som si fitness salsu a discodance....a akoby moj zivot nabral zmysel...najdite si neaku pohybovu cinnost ktora vas naplna a pojde vam to lahsie
je stiahnuty.