Nárast hmotnosti - lieky

Príspevok v téme: Nárast hmotnosti - lieky
anjane

Dočítala som sa na týchto stránkach, že z liekov na potravinové alergie sa priberá..áno, beriem ich už 2 roky a mám problém s hmotnosťou akú som v živote nemala ! som ale ako v bludnom kruhu, bez liekov byť nemôžem...Beriem Zodak, alebo Xyzal, dithiaden, aerius..Môže mi niekto poradiť, ktoré lieky sú najlepšie a z ktorých sa nepriberá ? Môj problém s hmotnosťou je už taký, že som si povedala, že začnem očisťovať organizmus hladovaním a braním vitamínov, avšak ani dnes neviem ako budem riéšiť pocit hladu...nemôžem jesť skoro nič , môj organizmus je asi totálne zahumusený a popritom som nejedávala často údené, ani šunku, žiadne klobásy, párky, či konzervy a predsa...alergia je tu...za odpovede vopred dakujem...anka.

Nanette

Cely zivot beriem lieky na alergiu. Tiez mam problemy s vahou - cely zivot. Ale nastal zlom. Od minuleho roka pijem hubu zvanu kombucha. Je velmi lieciva, alergia mi ustupila, su obdobia´, ze nemusim vobec brat lieky a podarilo sa mi schudnut min 7kg.

MarioMaser

áno z liekov sa priberá a obzvlášť z alergických, je to zvýšenou kislosťou na organizmus priamo na brucho kde sa odohrávajú všetky tráviace procesi, ale ako náhle vysadíš lieky alebo zmeníš iné tak sa tvoje telo a problémy neodkladne ihned stratia. Je ťažké povedať z ktorých nebudeš priberať pretože každý organizmus reaguje jednotlivo. Ale jednoznačne ich vymeň alebo aspoň vysaď na chvylu.