ahojte potrebujem pomôcť, som na gmaili, a v rohu mám tú obalku čo mi ukazuje ked mi došiel mail, no brat mi s tým niečo porobil, a vypisuje offline, neviem posielať v maili ani prílohu ako to napravím. dakujem za pomoc
nefunguje mi gmail
a co si spravila??:)
už mi to funguje dakujem
Nastavenia | Pomoc | Odhlásiť sa
kde konkrétne vpravo hore sú nastavenia?
dá sa to nastaviť, aby som stále nemusela chodiť na stránku, tak v pravom rohu vedla hodiniek je obálka, ked mi dojde mail tak je modrá a ked nie, tak je biela, no teraz aj ked mám mail, tak je stále biela a vypisuje ked na nu idem off line a to potrebujem opraviť aby mi znovu ukazovalo či dostanem mail a tým pádom ked posielam maily mi nechce pripojiť ani prílohu
ak si ty offline,tak v pravo hore mas take,ze...nastavenie.Klikni na to a zobrazia sa ti hore rozne nastavenia kde budes mat aj offline.....ak na to kliknes dostanes sa do vnutra a tam zaskrtni Vypnúť Pošta Offline v tomto počítači
a malo by to byt ok.
To myslis ten Gmail Notifier ?
Skus ho vypnut a znova zapnut, alebo klikni na to pravym tlacikom mysi a daj ze "Check mail now" a ak ano to nepojde, tak skus reset pocitaca, a ak ani to nepojde tak to skus odinstalovat a znovu nainstalovat.
Mne to takto raz tiez blblo, ale spravil som vsetko co som napisal, tak neviem co konkretne tomu pomohlo.
v akom rohu???
popis presnejsie......
ty si off line??