nevysvetlitelne navaly zlosti

Príspevok v téme: nevysvetlitelne navaly zlosti
zla

na zaciatok zdravim vsetkych ochotnych si precitat tento clanok, bola by som rada ak by aspon dakto zareagoval a poradil...vsestci vieme ze zeny trpia PMS a vtedy maju aj svoje \\\"stavy\\\" - zmeny nalad, zlost, hnev,.... avsak mne sa dost brutalne meni nalada kazdu chvilu, dalo by sa povedat ze niekedy aj z minuty na minutu..a bez priciny...chvilu sa s niekym bavim uplne normalne a potom akoby mi preplo v hlave, zacnem kricat, som schopna sa aj rozplakat avsak ked sa ma opytate co mi je tak ja proste neviem...mam len potrebu dostat zo seba negativne emocie von inak by som sa zblaznila a bolo by to omnoho horsie...mam chut nadavat na vsetko, niekedy sa dokonca i pobit :DDD a to myslim smrtelne vazne.... mam chut kopat do veci okolo mna, rozhadzat vsetko okolo seba, kricat,... vo vacsine pripadov sa dokazem ovladnut a tak to skonci krikom a niekedy aj placom...dokazem sa rozplakat aj ked mi da niekto cokoladu..potom sa viem smiat tak ze neviem prestat...niektore veci prilis velmi prezivam...a problem je teraz, ze konecne po celom mesiaci mam volny vikend, tak som si naplanovala stretnutia s kamaratkami konecne...no momentalne zase som v stavoch ze chcem kricat zavriet sa do izby poplakat si a byt sama...vynadala som uz niekomu koho mam neskutocne rada a citim sa len horsie..pretoze viem ze ublizujem ludom okolo seba..no ublizujem zaroven tym aj sebe...prosim o pomoc..ako mam ovladat tieto svoje nalady, stavy??? :( :( chcem byt vyrovnanym clovekom, najst stabilitu..no akoby to bolo pre mna nemozne...

Keituskaaaa

Zla niekto tu napisal taky isty nazor...pod do mojej temy...riesme to.vyhladajme pomoc,ja to prestavam ovladat...

Neviem_isto

Asi HPO? Hranicna porucha osobnosti - dost rozsirena diagnoza v dnesnej dobe plnej stresu a neuprimnosti. Clovek je donuteny byt uprimny za cenu bolesti, ktoru preziva.