tien pre hnedozelene oci?

biopich

zalezi od viacerych veci takto na slepo tazko hadat... ja mam tiez take oci preskusala som mnohe farbicky skusaj aj ty a sama uvidis co sa ti hodi...ja toriesim prevazne biela-ruzovkasta-bordo-fialova-siva...stale kobmbinujemmedzi tym...cierna linka a svetle tiene no mi idu najviac...

Trdielk0

keď sa ti nehodí žiadna tak si daj farbu podľa oblečenia :).. na farbe očí moc nezáleží.. k modrým sa môže hodiť modrá.. ale keď si dáš modré tiene a zelené tričko.. vyznie to dosť blbo :) alebo si daj normálne tmavé čierne tiene :)

Lucinka33

Ahoj, ja mam tiez hnedozelene oci. Pytala som sa vizazistky, ktore tiene sa mi najviac hodia. Vraj najjednoduchsia volba je opakovat v tienoch farby duhovky. V mojom pripade to je cokoladovo hneda, orieskova, kavova, khaki, okrova.. z dalsich farieb smotanova (bez perlete), bezova, karamelova, machovo zelena, olivovo zelena, zlatava (ale nie vylozene zlata ani bronzova). Ale nepytaj sa ma preco nie :D

sun0808

moje oci su hnedozelene,aj ked niekedy su viac do hneda,ale mne sa paci kombinacia bronzovo hnedej s tmavo modrou,hnedej s fialovou.dolezite je najst spravny odtien kazdej farby,lebo nieje napr.fialova ako fialova.