Problém s rodičmi :(

Príspevok v téme: Problém s rodičmi :(
majlo17

Ahojte, nuž ako by som začal. Ja s nimi osobný problém nemám. Lenže problém je v tom, že ma neskutočne štve keď sa stále hádajú. Mám 17 rokov, a je to poriadna otrava. Proste skoro vždy je to kvôli mne. Napríklad otec mi niečo začne dohovárať a mama sa hneď zapojí a začne mu nadávať alebo presne naopak.
Cítim sa potom zle a už vážne neviem čo mám robiť. Skúšam to hodiť za hlavu, robiť všeličo, ale proste nedá sa to.
čo mám robiť? :(

zuzic

lisssa budem mat 16 a malovat som sa zacala az tento rok. aj to viac prilezitostne, make up si nedavam pokial mam peknu plet, ked mam vyrazky dam si len troska alebo len prekryjem korektorom. tiene si dam decentne ked mi pasuju k tricku ale len trocha, jedine co si davam je spirala a obcas ceruzka. vobec sa necitim zle ked som nenamalovana osobne sa mi nepaci ked chodia dievcata namachlene a chcu byt starsie ako su. skus sa s mamou normalne porozpravat otvorene ale ak chces tak to rob len pre seba nie pre spoluziacky! nevyplaca sa to ver mi...melir nemam lebo nemozem ale nedala by som si ho lebo som mala dost problemy s vlasmi a som rada ze ich mam v poriadku. vlasy mozes mat velmi pekne aj bez meliru ked si ich pekne upravis. ked som chcela zmenu zmenila som si trochu uces a citila som sa dobre:) a von nemozem doteraz:) jednoducho ma nepustia, som najmladsia a uz som si na to zvykla pomaly:) jednoducho ked je uz pritmie musim byt doma...a este nieco nenazyvaj sa zbabelcom si krasna aj nenalicena a ver mi ze normalnym chlapcom sa nepacia tie namachlene "kozy" co sa len predvadzaju. ked sa zacnes malovat nerob zo seba zbytocne staru bud taka aka si nesnaz sa nikomu prisposobit a hlavne nenechaj sa ovplyvnit spoluziackami. drzim palce:)

darika

lisssa
budem trosku hnusna,ale uprimna.15 rocne zmalovane dievcata vyzeraju v porovnani so starsou zenou ako ...Mas mladu tvaricku,nenic si ju machlenim.Este si toho das na seba na kila,len si trosku pockaj.Ani ten melir je dobre,ze nemas.Vlasy netreba nicit tak skoro.Za par rokov si s nimi nedas rady.Rodicia ti nechcu zle.Ked tie 15 rocne vymalovane spoluziacky zacnu fajcit travu a pit alkohol,tak si tiez budes pripadat zbabelo?

lisssa

cawte ... ja mám dosť nezvyčajný problém .... o 2 mesiace budem mať 15 a rodičia my nechcú dovoliť aby som sa malovala .... nemám ani melír ( čo už ostatné spolužiačky hej ) a nemôžem byť vonku dlho ... ako ich mám presvedčiť aby mi dovolili líčiť sa ??? ved o chvílu idem na strednú a nechcem patriť medzi zbabelcov :(

darika

majlo
tvoji rodicia maju pravdepodobne problem medzi sebou a nedokazu si ho vyriesit sami,tak teba beru ako hromozvod,cez ktoreho si dokazuju,kto je silnejsi a lepsi.Podla tohto sa ale chovaju este horsie.Povedz im,nech sa necuduju,ze im z domu skoro odides,pretoze uz mas tych hadok dost.Nemas v rodine staru mamu,alebo tetu,kde by si mohol na par dni odist,aby si rodicia uvedomili,ze tymi hadkami ublizuju najviac tebe?Skus sa s niekym z rodiny porozpravat.

majlo17

ja už som im povedal že ma to štve, a že mi je to aj ľúto. dokonca aj každému osobne, že keď mi niečo ten druhý hovorí nech sa do toho nepletie, lebo bude zasa iba hádka... a nič nepomohlo
:(