Potrebujem poradit,vsetky baby co chudnu:)

Príspevok v téme: Potrebujem poradit,vsetky baby co chudnu:)
lenocka:)))

Takze od dneska som si povedala,ze sa zacnem normalne 5 krat denne stravovat:)lenze neviem najst taku kontrolu,ze ci to naozaj tak dodrzim a ked na mna dolahne depka zas zjem celu cokoladu a kolace:(,tak neviem ci si mam zalozit niaky zosit a den za dnom si pisat stravu a pohyb,alebo len tak raz za tyzden sa dohodnut s dakymi babami s fora a popisat o tom vobec neviem:)poradili by ste mi??

Nikka18

Ahoj, poď do môjho fóra, tam si môžeš počítať ,baby ti poradia a môžeme pokecať.. moje fórum je Schudnime spolu do leta tak tam choď kuknúť ak sa ti chce :)

-giga

Skús si zaplatiť pár hodín vo fitku u odborníka, ten ti so stravou poradí. Okrem toho na nete je strašne veľa vecí ako na to..

zuzic

urcite si to nezapisuj! teda aspon mne sa nevyplatilo lebo som z toho byvala strasne deprimovana ked som to citala a normalne som uz stacala chut chudnut...radsej sa povzbudzuj:)

kacika

lenocka myslim si, ze ten zosit by ta v pripade nejakeho prehresku skor demotivoval a mala by si este vacsiu depku. skor si planuje co za ten den zjes a rozdel si jedlo tak, aby si jedla minimalne 5 krat. ja som pri chudnuti tiez zo zaciatku jedla v pohode aj kolace a ine veci, niekedy sa tomu jednoducho neda odolat. kompenzovala som to vsak nejakym pohybom, lebo som si povedala, ze ked to uz zjem musim to aj vycvicit. Aktivnym pohybom a rozumnou stravou urcite docielis co chces.