Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko stoja nejake tie tabletky čo do 70-ich hodin ??

Ema132

escapelle, stoji 24 e ale najvacsi ucinok ma ak ju zjes do 12 hodin od pohlavneho styku...a radsej by som na tvojom mieste brala antikoncpeciu ked uz takto sexujete bez kondomu...ta tabletka ti rozhadze cyklus a bude ti znej zle..ak ju vyvracas tak musis vziat co najskor druhu:)

sydney

fuha,tie tabletky su dobry sajrajt do tela, bohuzial som taku uzila uz dvakrat (o ano,nehody sa stavaju),ale neviem ako tu na SR,mne sa to prihodilo v USA,a tam to stalo asi nejakych 50-60 dolarov,pred dvoma rokmi,volalo sa to Plan B.

mTina

Na Slovensku som túto tabletku nekupovala, v živote som ju potrebovala raz a dúfam, že aj poslednýkrát - keďže už si dávame pozor. Potrebovala som ju, keď som bola v Anglicku. Tam mi ju dali v lekárni ZADARMO!!! čo sa u nás na Slovensku nikdy nestane. Ibaže som musela vyplniť jeden dotazník, nepýtali sa na nijaké osobné veci - čiže pohoda. Nebolo by zle, keby aj na Slovensku by bolo zavedené niečo podobné. Angličania majú zadarmo - kondomy (v nemocniciach ich možno dostať), antikoncepciu tiež lekár predpísal kamaratke zadarmo - len mu povedala, akú značku používa a dokonca aj interupcia bola zadarmo - len ta čakacia doba.. veď viete. Takto by sme predišli mnohým nechceným otehotneniam. U nás je to biznis tam je to prevencia. Kompetentí by sa nad takou variancou mohli zamyslieť...

eli66

Tie tabletky su silny zasah do organizmu, zblbnu ti cely cyklus, takze ak to do teba nedal nedavala by som si to svinstvo do tela...

A to ako sa moze stat, ze nevies, ci sa do teba spravil????Ved citis, ked to z teba vyteka...cii??
No rozhodnutie je na tebe, tabletky stoja nad 700 korun, teda v lete som ich za tolko kupovala...