Lyndinette 30

severanka

rozdiel medzi Lyndi 20 a Lyndi 30 je v tom, že Lyndi 20 obsahuje 20mg estrogénu na deň a Lyndi 30 obsahuje 30mg estrogénu na deň...

všetko sa to radí medzi nízkohormonálnu

Aduliena

Ahojte, pol roka som brala Lyndinette20. Mala som stále špinenie, tak mi lekár dal Lyndinette 30. Teraz v lete som si chcela spraviť pauzu s menzesom. Tak som si nespravila pauzu a beriem v kuse naďalej tabletky. Všetko bolo ok až doteraz. Už asi 4 dni mám dosť silné špinenie, tmavohnedý výtok. Prejde to? Máte niektorá skúsenosť? Alebo mám ísť radšej na gyndu? PoraĎte prosím. Ďakujem.

neva

cicuska - asi ju budeš musieť užívať dlhodobo. Je len málo výnimiek, ktorým po skončení užívania HAK chodí menzes pravidelne. Ak nechces viac brať HAK, tak by si mala piť dlhodobo čaj z rebríčka obyčajného.

cicuška

prosím poraďte mi..., brala som lyndinette na upravu menštuácie,no a teraz mi to tiež blble tak, ako ked som ju nebrala.Ked som ju brala, menzes mi chodil načas.Potrebujem od vás radu.., dakujem

popsy

ahoj afda,
neviem ako 30, ale ja berem Lindynette 20 a zaraduje sa medzi nizkohormonalne. Vyskusala som ich viacero a po kazdej som mala problemy, ale tato mi zatial vyhovuje..tak vela stastia aj tebe!:)