S priatelom sme boli spolu rok.. Pred Vianocami sme sa rozisli,pre jeho a mojich rodicov.. Je odo mna starsi o 17 rokov,cize pre vek.. Nechapem ako sme spolu vydrzali ten rok.. Musela som ho nechat:( Aj ked ho stale velmi lubim. Zvykne mi niekedy zavolat,ze ako sa mam atd. Ale vzdy ked sa ho spytam mas niekoho? je ticho a potom povie ze ma.. Alebo ked ho vidim v meste,s kamaratmi tak vzdy sa prituli k nejakej kamoske.. Myslite ze to robi naschval aby som ziarlila a preto,lebo ma stale lubi?.. Alebo....??.... Pytam sa ho,ze preco to robi,ale hra sa ze tomu nerozumie a povie ze nechape co robi.. Bud si robi srandu,alebo neviem... Co myslite??..
Dakujem..
Je to z jeho strany ešte laska?
Podľa toho čo opisuješ...robí to skôr z lásky,(že sa pritúli k inej a pod.) skor chce tým docieliť, aby si ho nevyhladavala a našla si iného. Rodičia su rodičia a ten vek hra veľkú rolu u vás. No neviem, či sa ti podarí zabudnúť, ale si ešte vo veku kedy maš všetko pred sebou. Najdi si seberovného a zabávaj sa.Skús to nejako prekonať.
pises, ze ma 33 a ze je medzi vami 17 rocny rozdiel ?cize ty mas 16 .... nechcem ta urazit, ani podcenovat tvoje city, ale toto naozaj nema-lo sancu prezit...das mi za pravdu, ked budes mat tak 25 a pochopis, ze ten vek je naozaj dolezity, lebo ste si nazorovo a skusenosti blizsi...velky vekovy rodzdiel sa da prekonat, pokial ste uz starsi,ale nie,kym ty mas 16...prepac... s tymto clovekom by si zabila mladost,lebo on to, co teba caka uz prezil a dost davno.... ber to tka, ze to takto malo byt, isto ta to boli, lebo to asi prva tvoja velka laska... to bude dobre, ver mi.... let it beeeee.....
P.S: mam 23, ale chapem tvojich rodicov.... tak sa na nich nehnevaj
Typický Peter Pan. Zastreľ ho...
tak citovo nedozrel.
To vazne????
Denz,ma 33 rokov..
Kely- takych sklamani este zazijes par.
Z jeho spravania je jasne,ze je primlady na vazny vztah a vlastne sa este len sam hlada a skusa .
Je to v mladom veku velmi caste.....
Jeho kamosi vravia,že nema nikoho.. Neviem preco to robí:(
Ja ho stále ľubim,presne tak,ako pred rokom :´(
to je zaujimave.... a ked ste boli spolu, aky mal k tebe vztah? myslis, ze taky silyn, ze by boll schopny v tej zranenosti robit toto? hrat, ze niekoho ma,aby si sa k nemu radsej nechcela vratit....
nema nejakeho kamosa, co by ti povedal , ci niekoho ma?
a keby nemal, tak co, .... ?
v kazdom pripade, je to take krasno-smutne...