MIMICKE VRASY?AKO SA ICH ZBAVIT?BOTUXOM ?

miminka

áno, zmizli, po prvom použití to bolo vidieť, ale potom to zmizlo, tak ja som ich nemala nejak veľké, ale zmizne to. vravím, iné už nechcem.

miminka

ahoj, no mne toto pomáha, ona mi napísala, že to pomáha pokožke vytvárať si kolagén sám a že to je lepšie, ako keď si budem dávať na pleť kolagén, lebo že sa mi už môj vlastný nebude vyrábať. Ja nechem iné,toto je ozaj najlpešie, čo som zatiaľ mala.

sinka

dievcata,a nieco lacnejsie nepoznaate? pomnoze lampa bioptron? mam ju doma,ale akosi nie je cas,ale keby som vedela,ze je ucinna,tak by som si naplanovala! ja mam mimicke vrasky iba pod ocami od smiechu,a to uz na zakladke si pamatam,ze mi vadili.ine nemam...zatial.

miminka

ozaj cukricka, mám aj takú vtipnu prihodu, ked som to dostala, tak sa mi priatel smial, tak som natrela aj jeho a by si neverila, čo to s nim urobilo, d vtedy sa smejem ja jemu!!!

miminka

No je to drahšie, ale stojí to za to: 1820 Sk, mne to poslala vonkajsiavyziva na dobierku dom. Míňa sa to pomaly, rozmýšľam, že si kúpim od nej aj tú kozmetiku!!!

miminka

Ahoj ja používam skin aktivator - je to náramne super!!! mám to od vonkajšej výživy. neviem si to vynachváliť a výsledky sú najneskôr do 15 min!!! Fakt super!!!