Ako pribrať ?

Príspevok v téme: Ako pribrať ?
maYzi

Dobré ráno, deň, večer, kedy to čítate... :P
Som 17 ročný chalan majúci výšku 197 cm a vážim orientačne len 60 kg. Bol som s tým aj na rôznych testoch a žiadne anomálie u mna neboli zistené. Relatívne normálne sa stravujem, teda žiadne prejedanie sa ani odopieranie si. Nemám anorexiu. Touto cestou by som chcel spoznať zopár názorov, čo by som mal skúsiť keď chcem pribrať, najlepšie, ak by sa našiel niekto s tipmi vo výžive alebo v niečom podobnom. Budem veľmi zauzlovaný a vďačný ;)

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

aer

To máš asi tak, ako keď niekto chce schudnúť, kúpi si nejaký super drahý spaľovač tukov, zázračný stroj z TV shopu, na ktorom stačí 5 min. cvičiť a pritom nezmení stravu a potom sa čuduje, že nechudne, tak isto ani pre teba žiadny zázračný prostriedok fungovať nebude, kým si neuvedomíš :
"to je hlavny problem tych 60kilovych, ze oni nieze nedokazu zrat dostatocne
vela, ale v poctate nechcu.
poriadny velkovykrm to neni jak posedenie v cukrarni pre diabetikov.
poriadny velkovykrm to je PEKLO.
poriadny velkovykrm BOLI!
poriadny velkovykrm je hlavny rozdiel medzi clovekom a zvieratom.
len poriadne zviera sa dokaze poriadne nazrat.
len poriadne zviera dokaze prezit a vychutnat si poriadny velkovykrm"

aer

Gainer je vlastne protein zmiešaný s rýchlymi sacharidmi, pomôcť ti môže , ale ako to je aj v názve takýchto vecí - je to len doplnok výživy , chápeš doplnok. Neviem ako si na tom finančne, ale ani lacná záležitosť to nie je a pri normálnom dávkovaní ti to aj tak h.... pomôže. To si radšej kúp vedierko maltodextrínu a máš to skoro to isté . len bez proteínov a stojí to pár korún. 8x denne jesť je v pohode, nikto ho to nenúti jesť do konca života a už vôbec to nie je diéta a dokonca fantasmagorická . Má veľký problém pribrať , tak jediná šanca je mať taký kal. príjem, pri ktorom telo začne priberať a to on tromi jedlami určite neurobí. A s tými 8 jedlami to bol príklad, môžeš začať s piatimi , po týždni nič , pridáš šieste, nepribral si pridáš siedme ..... . Doplnky výživy ti pri tom pomôcť samozrejme môžu, aj ten gainer , ale bez poriadnej prežieračky nemáš šancu, tomu ver.

maYzi

:) Stále si vážim, každú cennú radu, aj to je krok vpred... V prvom rade, by som upresnil, že mi nejde ani tak o cvičenie v posilke, ale skôr pribratie, keďže mne robí problém spraviť čo i len 5 klikov... potom to rýchlo vzdám... a teda... ten ... ehm... Gayner :D či gainer :) sa mi zdá byť v poho riešenie, ale nemá to nejaké vedľajšie účinky, ospravedlňujem sa ak som lamer, ale ja sa v takýchto veľmi nevyznám :)))

maYzi

:) Stále si vážim, každú cennú radu, aj to je krok vpred... V prvom rade, by som upresnil, že mi nejde ani tak o cvičenie v posilke, ale skôr pribratie, keďže mne robí problém spraviť čo i len 5 klikov... potom to rýchlo vzdám... a teda... ten ... ehm... Gayner :D či gainer :) sa mi zdá byť v poho riešenie, ale nemá to nejaké vedľajšie účinky, ospravedlňujem sa ak som lamer, ale ja sa v takýchto veľmi nevyznám :)))

0vecka

a tiez by som sa vykaslal na take ze 8 krat denne jedlo mozno to funguje ale vies si predstavit take jest dokonca zivota??? to su take fantasmagoricke diety

0vecka

2 mayzi behat nesmies to je somarina a musli tak to je fakt gol z toho nepriberies ani kebyze si sa posral :)

inaq by ma zaujimalo jes ty vobec meso??

a ten gainer urcite pomoze si kup a davaj pred spanim :)

m.i.s.o

(Proteiny) iba v tom prípade keď pravidelne posiluješ, inák prejdu cez teba ako voda.
Lepší je (Gayner) s ním priberieš či cvičíš, alebo nie.
Ešte k tvojej výške, viem že vaša generácia je vyššia ako pred 10 rokmy, mal by si dvíhať činky, aby si prestal rásť, mne to pomohlo.

aer

To sranduješ, že si behal a potom zjedol musli a chcel si pribrať ? Ty máš problém pribrať, takže riešiť až prehnane čo je zdravé a nezdravé u teba absolútne nemá zmysel, ide len o to aby tvoj jedalniček nepozostával zo slaniny, klobás , sladkostí a pod. , ale kľudne si môžeš dať aj nezdravé veci čo ti chutia, hlavne musíš stále jesť. Beh a podobné aktivity by som nepreháňal , skôr iba na udržanie kondície, radšej posiluj , aby si nepribral iba sadlo, aj keď v tvojom prípade aj keď priberieš 15 kg , tak budeš ešte chudý . Príklad jedálnička iba na ukážku :
1jedlo - 200 g vlociek alebo musli + mlieko, ovocie
2 jedlo- celozrne bagety,šunka cotage chees , ovocie, zelenina
3 jedlo - mäso ryza cestoviny zemiaky ...
4 jedlo - vajcia syry celozr. chlieb zelenina
6 jedlo - maso(kuracie,morcacie,hovadzie, bravcove) ryza, zemiaky
7 jedlo - Jogurt veľky alebo tuniak , celozr. pečivo ,zelenina
8 jedlo - 250g tvaroh ochutený

maYzi

ďakujem vám...

2 aer --> "Relatívne normálne sa možno stravuješ , ale iba podľa teba. Začni jesť poriadne a zdravo aj 8x denne." Tu začína moj problém. Neviem, čo je zdravé, lebo každý hovorí niečo iné. Skúšal som raz takú vec, že som každý deň behal a potom hneď zjedol musli a podobné veci asi po dobu týždňa a potom som sa odvážil, no nezabralo...