CO VYCISTI PLET A ZBAVI ICH PODKOZNYCH PUPACIKOV A UHRIKOV ?

uafdhaidjfd

Vyskusaj vyborny krem z rady greenline - vyborna znacka.
U mna tabera na 100%. Je to hydratacny krem zamerany proti akne a uhrom.

vonkajsiavyziva

Ahoj radoslavka:nie je to len píling, ide hlavne o masku - hĺbkovo čistiacu masku, alebo aj hydratačnú - vzhľadom na tvoj problém so suchou pleťou, ja používam obe, jeden týždeň jednu a druhý druhú a je to super, jeden týždeň si ju dôkladne vyčistím a druhý poriadne hydratujem. odporúčam, aby si si zakúpila obe masky, respektíve na ne chodila!

radoslavka

Hlbkove cistenie , je len pilingom ? Alebo i niecim inym ...Ja mam zase strasne suchu plet ..Po pilingu sa mi supe ,dokonca i po pilingu na suchu plet .

vonkajsiavyziva

Mne osobne garnier nepasuje, kozmetičku môžeš vylúčiť a kozmetiku, no ja takú mám, len neviem koľko by si chcela asi investovať, lebo stojí 970 SK a vydrží na 5 mesiacov.

vonkajsiavyziva

Ahoj, máš úplnú pravdu, pleť sa poškodzuje a čistí len na mesiac a potom sú problémy naspäť. Jednoznačne ti treba hĺbkovo čistiacu masku, obsahujúcu čiastočky menšie ako je ľudská bunka, aby ti ich vyčistili pri korienkoch(zárodkoch) no a ešte vhodná kozmetika - podľa toho čo si napísala je pravdepodobné, že máš mastnú pleť, takže kozmetiku na mastnú pleť!!! Ak máš okolo toho nejaké otázočky, tak sa ma kľudne pýtaj - rada ti odpoviem.