ja by som sa chcel len opytat, ci kondomy primeros smrdia po latexe... kupil by som ich, ale ten zapach nam hrozne vadi... nepouzivame pre to ani pepino, len bixy. ale kedze ich tak vychvalujete, vyskusali by sme aj tie:)
kondomy primeros
Raz som mal krabicku ACT Aroma alias Primeros - bananove alebo jahodove. Nezdalo sa mi, ze by to nejak smrdelo.
ja som skusala aj durex classic a pepni jahodove..a to jahodove smrdi vaic za latexom jak durex
tak to je dobre ze CR a nemecko...ze zadine Poland..lebo od tych nakupovat..trocha riziko :) mam taky pocit
ako... jahodove pepino je uplny grc... a ten smrad nejde skoro ani zmyt... pepino su najhorsie a najsmradlavejsie gumy ake poznam
podla mna tie ovocne smrdia viac ako tie bez vone...teda aspon ja mam skusenost s jahodovym pepinom a fuuuj :D
inak by ma zujimalo ze ekd pise ze vyrobene v Eu..ze v ktorej krajine sa konkretne vyraba..neviete niekto nahoodu?
aj tie s ovocnou vonou citit za latexom. tiez to nemam rada
Ak niekomu kondomy smrdia, tak nech kupuje tie s ovocnymi vonami... :)
okolo 1,3eura, na internete 2-4x menej
www.google.sk
takze treba vystriedat durex na primeros? :)) ..kolko vlastne stoja tak normalne niekde v tescu alebo tak jedna krabicka?