Ahojte. Mozte prosim napisat vase rady ako sa starate o vlasy s blond melirom? Ako udrzat melir krasne ziarivy? a pod...
Blond melir
pre bluemiina:ahoj,no naštastie som nemala tie fialove pramene az take velmi vyrazne,tak som to neriesila nijako,jednoducho sa mi po par umytiach vymyli.
ja poživam na melír šampon ICE CREAM je to fialovy šampon. Da sa kupiť v kadernictve.
pouzivam L´oreal,ten 5repair, ci ako sa vola na striedacku s Elseve,plus ten sampon z dm,ten fialovy,co taha farbu,neviem si spomenut na nazov,je to nejaka britska znacka,a este masku,ktoru necham namiesto tej minuty tak 20 a vlasy su luxus:D
ja nemam ziadne fialove pramene vo vlasoch po tom sampone z DM. ked sa napeni tak je biely. a vlasy vobec nefarbi, ani uterak ani nic
ahoj,pozor na tieto sampony.ja som raz mala tiez taky co vytahuje zltu farbu od joanny a zostali mi bledofialove pramene.ale asi to zavisi od typu vlasov.ak chcete mat pekny melir,asi by som vyskusala skor ten elseve na melir, alebo garnier fructis na meliry.
ahojte :) dost ma zaujal ten sampon. dostat ho len v DM? bo najblizi obchod je 50km :( ja mam tiez blond melir, uz velmi davno,ale nic podobne som doteraz nepouzivala. teraz akurat som si zvykla na Syoss, je uplne uzasny! ale samozrejme, s farbou meliru nic nerobi.
este mam aj kucerave vlasy, sem-tam zehlim,tak mi ich dobre ozivi a nie su suche.
tak par krat do mesiaca si dam kuru z roznych olejov, no hlavnym je ricinovy.
tento nieje az taky drahy, ale zato naozaj ucinny. odporucam.
a ja ho pouzivam takto: umyjem si vlasy beznym samponom, oplachem a potom umyjem tymto fialovym. na obale pisu ze to treba napenit a nechat minutu na hlave. ja to niekedy nechavam aj 5min. potom to oplachnem a pouzijem kondicioner/masku... vobec ten sampon nesmrdi ani nic podobne :) najprv som mala obavy ci nebudem mat fialove vlasy, lebo je naozaj silno fialovo modry :D ale ked sa napeni tak je to biela pena, takze v pohode
o nejakom podobnom sampone co ma modro-fialove pigmentyy mi hovorila aj kadernicka.ona sice myslela l´oreal alebo aku znakcu,ale vychadzal hrozne draho,toto mi pride ako lepsia varianta.vravela mi,ze to porste udrzuje dlho peknu melirovu farbu,netaha to dozlta. kazdopadne,zajtra idem do DM sa pozriet,ci ho maju:)
ja pouzivam kondicioner alebo nejaku minutovu masku a staci to :)
ten bieliaci sampon som kupila v DM. asi 3€ stoji cca
3.bp.blogspot.com