ahojte, myslite ze by som mohla vytuahnut uz teraz korcule?cesta je sucha ale naokolo je sneh..si budu o mne mysliet ostatny :DD strasne ma to taha nieco robit, nechcem len tak doma posedavat a napchavat sa :D
korcule teraz
Nechápem prečo tí cyklisti jazdia na hrádzi medzi korčuliarmi. Nabudúce milí cyklisti idem medzi vás. :)
ano ano som si ta tak predstavovala, ze pojdes s hafanom :D
berg? to je az v rakusku? ako dlha je ta trasa? :)
uz len toto zohnat a mozem ist Tour de Dunaj :D
hej ono to je od toho bergu, potom kusok cesticka aj pre peších, od noveho mosta po stary, a potom je to uz stale hradza
ano, tú. vyzera to dalej ako hrádza.
myslis tu cesticku co ide po nabrezi ako je Tyršovo nábrežie?
www.cyklotrasy.sk
xixi, sa vám zapriahnem a budete ma tahat. :) bike nemám. a do gabcikova na korculiach, sak ma naspat v rakve povezu. :D ak sa tam vobec ja na tych korculiach dopravim. :)
pocujte a tuto tá cesticka pri dunaji, na petržalskej strane vedie kam? na hradzu, ci niekam inam?
lost, ta trasa je rovna, s kvalitou cesty nebol problem nikdy, sak to pojdem zas omrknut tak v maji/juni tak hodim report. a parkovat pod starym mostom by malo byt v pohode, byva tam vela aut cize mas malu sancu ze ked tam aj niekto pride robit bordel ze si to odnesie to tvoje:) okrem toho to parkovisko je hned pri zaciatku hradze, vyjdes z auta a si tam. no a na jajku by sme samozrejme brali ohlad:)
no ja s mojim prastarym bikom a mojou kondickou by som vas stratila do minuty :)
lost kde parkovat hm, no napriklad pod tym Starym mostom je velke parkovisko a nemusis sa bat ze by sa autu nieco stalo