chcela by som sa spytat,zeci to je naozaj jedno ake znamky na vysokej skole mate,ci je to ecko,alebo acko...ci sa beru tieto znamky este niekde do uvahy,alebo je to naozaj jedno co mate....
ecka na skuskacj
takze pri statniciach su isto vazene priemery zistene pocas studia? fuu, to by bolo fajn, lebo som mala jedny z najlepsich priemerov...
Znamky z prvych 3 rokov Bc. studia mozu ovplyvnit Tvoje znamky na Bc. statniciach, a zaroven Tvoje prijatie na 2. stupen VS studia. Vacsinou je to tak, ze na 2. stupen neberu vsetkych (ak teda nechodis napr. do Ruzomberka:) ) a vybera sa, samozrejme, podla znamok. Pri diplome o ukonceni studia je v obale prilozeny aj vypis Tvojich znamok za cele studium. Takze tak... :)
takze to napokon aj v niecom zavazia znamky,kurnik
pri štátniciach sú samozrejme skúšobnej komisii k dispozícii vážené priemery za celé štúdium. tieto zasa určite navádzajú na zaokrúhľovanie známky pri obhajobe a štátnicových predmetoch, buď smerom nadol, alebo nahor.
dakujem a napriklad pri statniciach neberu do uvahy aj predchadtzajuce znnamy....alebo hlaseni sa na doktorat pripadne mgr,ing
ono je to jedno, teda ak nemas zaujem o stipendium. Hodnotenie je pre tvoj dobry pocit a aj rodicov to povacsine potesi, ked mas v indexe Acka:) Ale zevraj niekedy na pohovoroch do zamestnania pytaju aj index, ale to som len pocula.
tvoje znamky na vysokej skole naozaj nikoho ale nikoho nebudu trapit :D to mas fakt uplne jedno ci mas acko alebo ecko hlavne je prejst vsetkymi rocnikmi a ziskat titul...saozrejme ked mas super znamky mozes dostat cerveny diplom na konci studia. ale neviem ci to je nejak zvlast podstatny papier a ci ti pomoze pri ziskavani prace. ale napr. ja sa snazim mat co najlepsie znamky pretoze som vdaka nim v prvom rocniku dostala prospechove stipendium, tak by som to rada dokazala aj tento rok :)
ale inak sa nemusis bat o to ake znamky budes mat hlavne ze uspesne dostudujes :)
ak ti nejde o prospechové štipendium, tak je to totálne jedno...
u nás to bolo úplne jedno. Dôležité je, že si to urobila.