ecka na skuskacj

srdiecQoo

takze pri statniciach su isto vazene priemery zistene pocas studia? fuu, to by bolo fajn, lebo som mala jedny z najlepsich priemerov...

lenca45

Znamky z prvych 3 rokov Bc. studia mozu ovplyvnit Tvoje znamky na Bc. statniciach, a zaroven Tvoje prijatie na 2. stupen VS studia. Vacsinou je to tak, ze na 2. stupen neberu vsetkych (ak teda nechodis napr. do Ruzomberka:) ) a vybera sa, samozrejme, podla znamok. Pri diplome o ukonceni studia je v obale prilozeny aj vypis Tvojich znamok za cele studium. Takze tak... :)

squirrel

pri štátniciach sú samozrejme skúšobnej komisii k dispozícii vážené priemery za celé štúdium. tieto zasa určite navádzajú na zaokrúhľovanie známky pri obhajobe a štátnicových predmetoch, buď smerom nadol, alebo nahor.

vyssokoskola

dakujem a napriklad pri statniciach neberu do uvahy aj predchadtzajuce znnamy....alebo hlaseni sa na doktorat pripadne mgr,ing

lluullu

ono je to jedno, teda ak nemas zaujem o stipendium. Hodnotenie je pre tvoj dobry pocit a aj rodicov to povacsine potesi, ked mas v indexe Acka:) Ale zevraj niekedy na pohovoroch do zamestnania pytaju aj index, ale to som len pocula.

bella1988

tvoje znamky na vysokej skole naozaj nikoho ale nikoho nebudu trapit :D to mas fakt uplne jedno ci mas acko alebo ecko hlavne je prejst vsetkymi rocnikmi a ziskat titul...saozrejme ked mas super znamky mozes dostat cerveny diplom na konci studia. ale neviem ci to je nejak zvlast podstatny papier a ci ti pomoze pri ziskavani prace. ale napr. ja sa snazim mat co najlepsie znamky pretoze som vdaka nim v prvom rocniku dostala prospechove stipendium, tak by som to rada dokazala aj tento rok :)
ale inak sa nemusis bat o to ake znamky budes mat hlavne ze uspesne dostudujes :)