Neviete mi odporučiť nejaký vitamínový doplnok, ktorý zlepšuje stav pleti pri akné? Užíval som BioAcno 4 mesiace, ale nemal viditeľný účinok. Máte skúsenosti s inými doplnkami?
Vitamínové doplnky pri liečbe akné
Manželka pracuje v štúdiu krásy a tam pouzívajú Microsilver.
Keďže výskyt akné je vec vnútornej rovnováhy a čistoty tela, ako píše
viď: akne.fm.site90.com
Na prečistenie tela sú vhodné rôzne prípravky a produkty na rôznych bazách, skúsenosti a kladné ohlasy sú dosť na Aloe vera produkty,
zdravie.kraus.comxa.com
Čo sa týka zapálených a hnisavých ložísk, sú dôsledkom činnosti baktérií Propionibacterium acne, ktoré sú bežne prítomné u každého človeka.
U ľudí postihnutých akné sa však rozmnožujú nadmerne.
Na potlačenie a odstránenie bakteriálnych zápalov ložisk je veľmi vhodné iontové striebro.
Zoznam vhodných produktov i s doporučeným použitím si môžeš pozrieť tu:
Dcéra to používa tiež druhý mesiac a výsledky sú vidieť.
Viac info Ti môžem poslať emailom
delta73@azet.sk
Ups, pardon zabudla som nazov pripisat :) znacka Laboratoire Renoire
Poradim krem... ja mam od puberty problemy s akne a doteraz mi nic nepomohlo, az kym mi nedala moja kozna lekarka (podotykam sukromna), pretoze moje predchadzajuce ma napchavali antibiotikami, aknemicin atd...ved to poznate, je to sada 2 kremov a jedneho cistiaceho gelu, jeden krem obsahuje vysoke mnozstvo vit. C a druhy obsahuje zinok. Pouzivam ich vecer pred spanim, nevyhodou je cena, stoji ma to 78 Eur balenie, ale vydrzi mi to na pol roka, a ked uz nic nepomaha clovek na peniaze nepozera, neviem ci je to dostupne aj v lekarnach, ja to kupujem vzdy u nej...... budem rada ak vam to pomoze...
ano, len samotny zinok :)
lepsie ti bude, poradit sa priamo v lekarni.
No ok,a to len samotny zinok? Nieje nieco podobne BioAcnu? Taky komplex mam na mysli..
ja uzivam zinok, uz dlhsiu dobu a som spokojna. (25mg)
ja použivam Walmark-Viaderm je no na plet,vlasy,nechty a u nemam žiadne jebaky ani nechty sa mi už nelamu a to som s nimi mavala velke problemy...stojí to okolo 15€ 50 tabliet
Nie sice vitaminovy, ale potravinovy - kurkuma. Pridava sa casto /hlavne v Indii/ do kremov.