Pálenie v penise

Príspevok v téme: Pálenie v penise
niekto77

Potrebujem poradiť.
Mám jeden problém, viem že najlepšie je ísť s tým k urológovi ale skúsim najpr takto cez internet.
Môj problém je vtom, že keď sa "urobím" rýchlo, tak ma často krát začne strašne páliť vo vnútri penisu a mám nutkanie močiť a pritom mi ani netreba a strašne to štípe.
Ak má s tým niekto skúsenosti tak ďakujem za rady.

miguelidas

Tiež mám taký istý problém aj dosť veľa iných ľudí, žiadna kvapavka ani niečo podobne by to nemalo byť. Ide o to, že po ejakulácii sa semeno nedostane úplne von a podráždi moč. trubicu. Skúste brusnicový džús. Ak sa to už nedá vydržať určite navštívte urológa, ten vám na 100 percent pomôže. :)

nikito

Aj ja mam taky isty problem, tiež to tak strasne stipe. Je to na nevydrzanie. Prave som sa urobil a začalo to tak silne štipat. Už sa mi to raz stalo asi pred pol rokom a od tedy nie až teraz. Čo do frasa je to ???

dsada789798

Harmancekovy kupel v harmancekovom caji, je naj vec pre penis, z osobnej skusenosti. Ak sa nezlepsi tak ku urologovi.

GA

chlapci je veľa možností : zápal močovej rúry napríklad tak šup šup k lekárom tí vám pomôžu viac ako takéto dohady na nete :)

dachto

mam rovnaky problem..uz si to zistil? lebo aj ja by som rad vedel co to je..strasne nieco aj nevydrzatelne skoro ze?