Vie mi niekto poradit- vzadu kolena sa mi natiahla zrejme slacha...dosledok nadmerneho alebo nespravneho sportu. Boli to pri sporte a aj pri chodzi. Ma niekto skusenost? Co pomaha? Vdaka.
Natiahnuta slacha
Uf,tento problem som mala aj ja,po dost odbehanych km.Som jednoducho neodhadla,kolko moje telo zvladne.Nie je s tym sranda,ja som bola asi tyzden bez sportu,ale chodila som,bolest sa dala vydrzat,az sa mi ale nakoniec slacha natrhla a mala som nohu asi mesiac aj viav v sadre.Takze pozor pozor na to,nepresilujte,nohu majte co najviac vylozenu a bez pohybu.
Mám podobný problém, noha bolí v zadnej časti hlavne ak robím predklon s narovnanými nohami ma to bolí z boku vo vnútornej strane kolena z boku od krížovej šlachy? a v zadu... pomáha mi keď si cez deň dam nato dva/tri raz koňskú masť a obviažem tlak. obväzom + nesnažím sa to naťahovať, pretože sa bolesť vracia už pri sebemenšom pokuse o natiahnutie... lieči sa mi to už týždeň pomaly, veľke pokroky nie sú, aj keď bolesť nie je až taká silná ako zo začiatku. Podobne držím palce v liečení.