Natiahnuta slacha

Neuromancer

Mam presne to, co opisal Scord, stalo sa mi to vcera po frisbee. Nevie niekto, ako sa po anglicky vola ta slacha? Urcite je dobre to absolutne nenamahat, alebo sa moze ako tak chodit? Teraz som pomaly rad ked dojdem z izby do kuchyne :)
A ta tyzdnova vyhliadka na liecenie... fuu ):

Laurina22

Uf,tento problem som mala aj ja,po dost odbehanych km.Som jednoducho neodhadla,kolko moje telo zvladne.Nie je s tym sranda,ja som bola asi tyzden bez sportu,ale chodila som,bolest sa dala vydrzat,az sa mi ale nakoniec slacha natrhla a mala som nohu asi mesiac aj viav v sadre.Takze pozor pozor na to,nepresilujte,nohu majte co najviac vylozenu a bez pohybu.

Scord

Mám podobný problém, noha bolí v zadnej časti hlavne ak robím predklon s narovnanými nohami ma to bolí z boku vo vnútornej strane kolena z boku od krížovej šlachy? a v zadu... pomáha mi keď si cez deň dam nato dva/tri raz koňskú masť a obviažem tlak. obväzom + nesnažím sa to naťahovať, pretože sa bolesť vracia už pri sebemenšom pokuse o natiahnutie... lieči sa mi to už týždeň pomaly, veľke pokroky nie sú, aj keď bolesť nie je až taká silná ako zo začiatku. Podobne držím palce v liečení.