Som po druhom porode a lekar mi odporucil ak už neplanujem deti si dat vlozit vnutrodelozne teliesko ktoré sa vklada na 5-10 rokov a stoji 85eur. S tým som suhlasila,ale ziadna antikonc.nieje 100% a tak by som chcela ešte uživať nejake tabletky ale nie moc drahé. Poradte mi nejake lacne tablety.Musim sa poistiť dvojako,lebo čert nikdy nespí.
Lacna antikoncepcia?
darija: ak ti gynekolog zavedie teliesko, už ti nepredpíše tabletky... proste to sa nedá... :D tak si vyber nejaký istejší spôsob ako vnútromaternicové teliesko (predpokladám, že sa bavíme o Mirene - tá vylučuje aj hormón, tzn. blokuje ovuláciu)... napríklad sterilizáciu /teba,alebo manžela/
Co to podviazanie ? Funguje dobre...
Sestra mi povedala ze počula už aj pripad kedy zena otehotnela aj s telieskom a so mnou v porodnici bola jedna ktorá brala antikoncepciu a otehotnela,a zistila to az v treťom mesiaci. Takze ako vidite nic nieje iste. Ja nechcem aby manzel musel stale davat pozor a ked by som mala oboje mohol by to pustiť aj do mna,mala by som istotu ze ak jedno zlyha druhé zaberie.
to si urcite nedavaj. existuju aj take, co maju minimalne mnozstvo hormonov a ak by si si na to dala dalsie hormony v hak, tak by sa mohli ovplyvnovat. skor odporucam pharmex, ked chces mat istotu
si normalna???to si kde pocula?a vlastne aj ked pojdes za gynekologom tak ta vysmeje
No a neni este lacnejsou a ucinnejsou antikoncepciou podviazanie vajecnikov, ked uz nechces mat deti ?
blaznis napchas si kus medi do maternice a potom to este dorazis s hak ?
je x alternativ
ja sa chranim pharmatex + nieco
je to spermicidny/lubrikacny gel / kapsula
je to ovela ucinejsie ako teliesko pre zenu neskodne ( mozu to pouzivat aj kojaccie zeny)
www.sexus.cz
en.wikipedia.org
stačí len teliesko, je to dostatočná ochrana.
podla mna mat vnutromaternic. teliesko a a brat tablety je zbytocne. je to privisoka zataz na organizmus. myslim ze hrom. tabletky su ucinne na 100% ak ich uzivas pravidelne. ak napriek tomu budes mat obavy pouzij aj pharmatex napr.