Som po druhom porode a lekar mi odporucil ak už neplanujem deti si dat vlozit vnutrodelozne teliesko ktoré sa vklada na 5-10 rokov a stoji 85eur. S tým som suhlasila,ale ziadna antikonc.nieje 100% a tak by som chcela ešte uživať nejake tabletky ale nie moc drahé. Poradte mi nejake lacne tablety.Musim sa poistiť dvojako,lebo čert nikdy nespí.
Lacna antikoncepcia?
fialka neviem asi neexistuju pribalove letkay kde je to napisane...a mas zvracanie alebo hnacku do 3-4 hodin od uzitia tabletky, existuje pravdepodobnost, ze sa nevstrebala, treba si dat hned dalsiu
ale to by si si najprv musela precitat aby si to vedela
jankaka: pochybujem, že teliesko malo vplyv na vzniku Downovho syndrómu. na to vplývajú iné faktory a nie teliesko...
Fialka212: pre istotu by som antikoncepcii dal radsej o par dni viac, nez je v letaku a dovtedy pouzivaj nieco ine. Napr. kondom, Pharmatex,....
ahoj baby...chcem sa opytat ze ako zistim ze moja antikoncepcia ucinkuje..?lebo dnes som si ju dala okolo pol deviateja poobede okolo stvrt na jednu som vracala(nieco som zle zjedla)a teraz sa bojim ze ta tabletka mi nebude ucinkovat tak chcem vediet ze ako zistim ze antikoncepcia fakt normalne ucinkuje a je vsetko oka..POMOZTE MI PROSIIIIIIIIIM.....
mojej kamaratky sestra mala zavedené vnútromaternicové teliesko, a po 3 mesiacoch otehotnela, že je tehotná sa dozvedela po mesiaci a pol tehotenstva, potom si to dieťa už chcela nechať...ale teliesko sa už nedalo vyoperovať.a to teliesko uvoľnuje nejakú škodlivú látku do tela..a tak sa jej narodilo dieťa s downovým syndromom.Ja by som neriskovala a poznám také viaceré čo teliesko nepomohlo, ved milujte s as kondomom to je dosť účinne, alebo prerušovaný pohlavný styk a muža naučte. Ved chceme mať zdravé deti a ja telo by som si tak neničila,-(
My mame antikoncepciu uplne zadarmo :-) Nasi susedia maju dost urevane babo, takze ked obcas ideme "naostro" staci ze maly zareve a je po riskovani :-) Samozrejme zartujem, maly susedko je len pripomienka kondomu, ale volame ho " Antikoncepcia" :-))
darija: a z ktorého mesta/dediny si, nech viem, do ktorých lekární mám poslať kontrolu...
daria ty a tvoje kamaratky si precitajte tento clanok
to co robite je riskovanie svojho zivota ...
na tvojom mieste ked by som mla teliesko bala by som sa to bez vedomia lekara kombinovat s dalsou hormonalnou Hak, ked teliesku na 100% neveris radsje pouzi +kondom, alebo nech sa do teba nerobi!
darija/ tak po 1. k lekarovi netreba behat po recept kazde 3 mesiace!!! staci lekarovi povedat a predpise ti Hak aj na cely rok a ty si postupne kazdy mesiac vyberas jendo balenie, ked chces tri naraz tak tri!
ja som vzdy mala recept bud na pol roka alebo na cely rok!!!