Ekzemy v tehotenstve (seboroicka dermat.)

Príspevok v téme: Ekzemy v tehotenstve (seboroicka dermat.)
rybka17

prosim poradte. Nikdy som nemala ekzemy a teraz sa mi vyhadzal po celom tele, bola som u dvoch koznych , diagnoza ta ista -seboroicka dermatida, su to take cervene fliacky po celom tele a potom sa to meni na take suche miesta. mam na to nejake masti ale som z toho uz zufala, vyzera to strasne a svrbi to...mate s tym nieto skusenosti??

Ivka 1

Rybka kazda zmena na kozi je zalezitostou
vnutra.V tehotenstve dochadza k odcerpavaniu vitaminov,mineralnych latok z tela matky a babetko si berie vsetko,co potrebuje pre svoj vyvin.Odporucala by som uzivanie vitaminov a mineralnych latok vo vyvazenom pomere aby sa Ti do tela doplnili chybajuce ziviny a zaroven aby malo babetko vsetko, co potrebuje.
Mam velmi dobre skusenosti s kremom,ktory obsahuje obsahuje az 66,46 % aloe, kolagén, elastín, lanolín, olej z broskyňových jadier, jojobový olej, vazelínu, vitamín E.Použiva sa hlavne na suchú podráždenú pokožku,pri psoriáze, atopických ekzémoch a môže sa používať aj ako denný krém .
Velmi dobre je potierat suche miesta tycinkou Aloe Lips, ktora chrani pokozku pred poveternostnymi vplyvmi.
Ak budes chciet, mozes mi napisat na mail, mam pre Teba riesenie.