Aky parfem

Príspevok v téme: Aky parfem
dianka:)

Poradte nejaky pekny parfem - zvodna vona, trosku orientalna, nie vsak moc tazka, nie vsak ani moc sladka. Vona, co dlho vydrzi, vhodna na kazdodenne nosenie. Cena do cca tych 50 €.
Velmi mi sympatizovala vona od Avonu - Extraordinary. Kludne to moze byt vona podobna tejto. Viem, ze takto tazko radit, ale aspon aby som mala par tipov v zalohe, ked pojdem do parfumerky. Diky za tipy

kikimiki

najnadhernejsia vonavka na svete jeeeee predsaaa Naomi campbel CAT DELUXE ta ruzova.ale kup si parfen stoji do 30-40 eur a vonia najkrajsie na svete.skus aspon ovonat v drogerke.neoltujes.))))

oh.my.gosh

no light blue teda neni urcite lahko orientalna vona :) ja by som ti odporucila hugo boss deep red, ja ju mam a myslim ze na nu sedi presne tvoj opis, zaciatok je taky tazsi, ale pekne sa rozvonia, ale to je samozrejme vec vkusu, tebe sa mozno vobec nebude pacit. podla mna si nechaj poradit od predavaciek, mne vzdy dobre poradili vo fann, v diva marrionaud mi raz jedna neochotna tlsta mrochta skoro uvalila, za to, ze som chcela poradit kremovu vonu, a ta cica mi ukazala versace versense a ine zelene vone :D musis narazit na predavacku, co vonam rozumie

jajaja99

zeby belong od celine dion? alebo enchanting od celine? ten som sice mala iba vo forme dezodorant sprej, ale nie je to zlé o)