Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky parfem

Príspevok v téme: Aky parfem
dianka:)

Poradte nejaky pekny parfem - zvodna vona, trosku orientalna, nie vsak moc tazka, nie vsak ani moc sladka. Vona, co dlho vydrzi, vhodna na kazdodenne nosenie. Cena do cca tych 50 €.
Velmi mi sympatizovala vona od Avonu - Extraordinary. Kludne to moze byt vona podobna tejto. Viem, ze takto tazko radit, ale aspon aby som mala par tipov v zalohe, ked pojdem do parfumerky. Diky za tipy

gastanko2016

ja mám rada Hugo Boss Woman a od Escady Into the blue. Moje dva najobľúbenejšie parfumy. Príjemné a nie ťažké vône.

WEWERKA565

prosim prosim zisti ci sa este ta vona vyraba :) ja mam avon rada, ale parfemy som nemala a skusila by som nejaku tazku korenistu vonu

ivusw

ked spomínate ten mexx , aj ked to nie je original ale velmi pekny je v imitovanej podobe na -odkaz odstránený- a k tej povodnej otazke, aj ked uz asi nie je aktualna mi sedi prave moj aktualny oblubeny parfem Bright Crystal (ale tiez ako imitacia, originaly mi pridu zbytocne odkedy poznam fm :) ) -odkaz odstránený-

EMA737

Juj teraz si mi pripomnula, tiež som mávala nejakú oblubenu z avonu, takú korenistú, ale to bolo snáď 5 rokov dozadu :)

cappy_

mne sa starsne zacala pacit ta nova MEXX, co je v takom cierno ruzovom obale...damska aj panska vona je super....nie je z tych uplne super zanckovych, ale je dobra

beskyd

najlepsie by bolo, keby si vonala prirodzene:) ale to by ti spolocnost masirovana komerciou neodpustila.. takze prenechavam rady povolanejsim:)

excell

Hlavne si nikdy nekupuj parfumy vo Fann, sú strašne drahí, to čo ponúka Fann, inde zoženieš aj o 40% lacnejšie.