Okis, v skratke - priatelka zacina brat antiku a ja mam strach mat s nou nechraneny pohlavny styk - stresujem sa zbytocne? Alebo sa uz niekomu podarilo aj napriek tomu, ze bral tabletky otehotniet a mam trvat na tom, ze bez kondomu nie?
Antika + kondom?
nezabudnut na rusky na pusy :-)
beriem antiku a to preto, abz som nemusela pouzivat kondom..tak ked si mame dat kondom to som nemusela ani brat antiku
lesna zienk a vsetky antikoncepcie su rovnako ucinne, neviem kde si to zobrala..zato ze su niektore lacnejsie to neznamena ze nie su rovnako ucinne, lacnejsie su obvykle starsie na trhu...drahe su modernejsie ale ucinne rovnako!!!!!!!!!!!
takze ked bude baba brat antiku spravne tak sanca ze otehotnie za rok je 0,1-0,3%(zalezi na type antiky a dallsich veci)
to znamena ze ked 1000 zien za rok bude spravne uzivat tento tym antikoncepcie jedna znich otehtnie opakujem ze to ze za rok
ked to to je aj tak vela skombinuj to radsej s pharmatexom je 10 krat ucinejsi ako kondom a sluzi aj ako lubrikacny gel
kazdy horm. antikoncepcia je rovnako ucinna co sa tyka zabranenia tehotenstva. zalezi len natom ci ju zena berie podla predpisov
ja beriem antikoncepciu viac ako 3 roky a s priatelom mame odvtedy stale nechraneny styk, ale samozrejme to zaleži aj na type antikoncepcie. ja beriem taku, čo je milion percentna,že sa nič nestane a tomu zodpoveda aj jej cena. su pravdaže aj lacnejšie,ale o ich učinkoch resp. neučinkoch sa da polemizovať..
a mal by si mat sirsie vedomosti ak s priatelkou sexujete atd. ANTIKONCEPCIA=kazdy pripravok/prostriedok ktory sa pouziva ako ochrana pred nechcenym tehotenstvom. takze teraz neviem aku ANTIKU vlastne tvoja priatelka berie, ale predpokladala som ze si mal namysli hormonalnu
chlapce, hormonalnu antikoncepc. uzivaju zeny preto, aby partner nemusel pri sexe pouzivat kondom, alebo ine ochrane pomocky (samozrejme berie sa aj z inych dovodov antikoncepcia) ale ak tvoja priatelka bude tabletky uzivat pravidelne a podla pokynov v letaku/lekara tak mas 100% istotu ze neotehotnie aj ked sa do nej spravis. pouzivat kondom je uplne zbytocne. ked chces pouzivat kondom tak zbytocne tvoja partnerka berie tie tabletky
alebo inak - baby, ktore beriete tabletky, pouzivate aj kondomy?
A co Ti brani pouzit aj kondom ? Pouzi ho. Alebo aj Pharmatex...