Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlisty

Príspevok v téme: Hlisty
rudyyyy

Zdravim, prave som sa vratil od doktora. Mam problemy, ze dlhsie ma trapia hlisty a nocne svrbenie sa uz stavalo neznesitelnym, tak som tam skocil. Pre tych, co sa boja navstivit svojho obvodneho doktora len jedna rada : Nebojte a nehanbite sa. Ked mu poviete na rovinu, co vas trapi, ani vas nebude prezerat priamo vam predpise tabletky 6ks Vermox...

Len ja mam teraz taky problem v navode na pouzitie neviem ako to uzivat, kde si som cital, ze staci len jednu tabletku si dat a clovek ma pokoj... Doktorka mi napisala, ze 2 tabletky za den : Rano a vecer, tak asi sa toho chytim a tri dni to budem uzivat takto.

Chcem sa spytat vas, ktorych to postretlo. Ked ste ich uzili, nemali ste s tym uz viac problem? Zabilo to aj vajicka aj hlisty? Mozem potom nadalej kludne jest sladke aj pit sladke? A mozem jest a pit sladke aj pocas uzivania alebo radsej pockat? A celkovo, ked douzivam tie tabletky na ako dlho budem mat od toho pokoj? A este otazka na zaver boli ma zadok, ale len vecer, moze to byt sposobene tou pliagou, co je vo vnutri? Podotykam, ze pred mesiacom a pol som prekonal prechladnutie prostaty a vratit by sa to nemalo nakolko sa obliekam az moc teplo..... Dakujem za odpoved....

Eva531

Ak sa hanbite ist k doktorovi, tak na parazity pomaha aj ocistna kura Colonix, ktoru sa odporuca uzivat tri mesiace. Ale pozor: Kleri Tea nechajte luhovat iba jednu minutu, dlhsie nie. Ak sa pozabudnete a nechate ho luhovat dlhsie, tak na vas zaucinkuje ako poriadne silne prehanadlo a na druhy den cele predpoludnie stravite na zachode, takze fakt velky pozor, vecer po zaliati caju sledujte stopky! Objednat sa da iba na internete na tejto stranke: www.drnatura.sk

aki maki

tie tabletky vermox aj ja davam casto detom rano a vecer cez tri dni. a znici to vsetko ak nieco take v sebe mas. po par mesiacoch sa to moze zopakovat. moj maly aj mal hlisty videla som to.inac to je skoro normalne v skolke aj v skole je to dost casto

sasia

zarucene viem ze na hlisty a ine parazity sa ma pit stava z kyslej kapusty,stava zo zavaranych uhoriek,citronova voda proste vsetko co je kysle a tiez aj kapusta pretoze oni sa tam omotaju a vindu von.ale s tymi liekmi nemam skusenosti lebo ja som nikdy nemala parazity...to len viem od ostatnych

hygiena

Ruky si treba umyvat, zeleninu a ovocie si treba umyvat, a jest dobre tepelne spracovane maso, a ziadne hlisty ani pasomnice nik mat nebude...