Zdravim, prave som sa vratil od doktora. Mam problemy, ze dlhsie ma trapia hlisty a nocne svrbenie sa uz stavalo neznesitelnym, tak som tam skocil. Pre tych, co sa boja navstivit svojho obvodneho doktora len jedna rada : Nebojte a nehanbite sa. Ked mu poviete na rovinu, co vas trapi, ani vas nebude prezerat priamo vam predpise tabletky 6ks Vermox...
Len ja mam teraz taky problem v navode na pouzitie neviem ako to uzivat, kde si som cital, ze staci len jednu tabletku si dat a clovek ma pokoj... Doktorka mi napisala, ze 2 tabletky za den : Rano a vecer, tak asi sa toho chytim a tri dni to budem uzivat takto.
Chcem sa spytat vas, ktorych to postretlo. Ked ste ich uzili, nemali ste s tym uz viac problem? Zabilo to aj vajicka aj hlisty? Mozem potom nadalej kludne jest sladke aj pit sladke? A mozem jest a pit sladke aj pocas uzivania alebo radsej pockat? A celkovo, ked douzivam tie tabletky na ako dlho budem mat od toho pokoj? A este otazka na zaver boli ma zadok, ale len vecer, moze to byt sposobene tou pliagou, co je vo vnutri? Podotykam, ze pred mesiacom a pol som prekonal prechladnutie prostaty a vratit by sa to nemalo nakolko sa obliekam az moc teplo..... Dakujem za odpoved....