Moja malá sestrička má 12 a chce si dať do ušného lalôčika ešte jednu naušničku (do každeho ucha jednu)ˇno nevieme kde sa to robí a kde predavajú také naušnice ktoré sú sterilizované. Neviete či by jej to spravila aj detska doktorka ? ked som mala 6 mesiacov tak mi prepichovala uši detska doktorka ale myslite že by to urobili mojej sestre aj ked má už 12 ?
Nastrelovanie piercingov...
Lorna- samej ti to neodporucam....je to ovela bolestivejsie a hrozi infekcia ovela castejsie ako ak si to das spravit u odbornika.
:)
Ja mám 17, aj ked neviem na co sa pytate...a 5 rokov rozdiel je pre mna dost. Cize ja chcem vedet vase rady a nie taketo otazky čo mi tu davate.
pytas sa naozaj pre svoju malu sestru?:)
Lorna- kolko mas rokov?????
joj viem...a čo som napisala ?? aha no sorry =)Inak kamoška jedna si kupila nastrelovač a spravila si to sama..neviete či tam neni nejake riziko ?
Lorna kazda nausnica sa da sterilizovat....
aha no takže taku čo sa da sterilizovať :) raz sestra nečo videla na internete ale bola to taka stranka že to sa ani nejak nedalo objednať proste nebolo tam tlačitko pridať do nakupneho košika-inak by si to sestra ihned kupila ako ju poznám :D
tak,tak:))
dezinfikuje sa aj ucho pred zakrokom:)
sterilizovanu nausnicu nekupis asi nikde. ale kazda nausnica sa da sterilizovat
v zlatnictve .....ako ti napisala lenkaaaa:)