Dobry den,
chcem sa informovat. Citam, ze priznakom syfilisu je nebolestivy vred. Ja som si ho nasiel asi pred 6 rokmi (mam 20 rokov) na spodnej strane laveho semenniku. Hanbil som sa ist za lekarkou, lebo je to rodinna znama ale to teraz neriesme. Co chcem povedat, ze ten vred - hrcku tam mam stale nemeni sa vobec. Co je este zaujimavsie, ze tu hrcku som mal aj ked som pred tym nemal ziaden pohlavny styk a ani kontakt ktory by ho mohol preniest a rodicia su zdravi. Neviem, ak by tu bol nejaky lekar alebo niekto skuseny s podobnym stavom, nech mi poradi. Viem, ze mam ist na vysetrenie ale dakujem za rady.
Syfilis
prosim poradte ak mate skusenost stym starasne chcem otehotniet a bola som koly tomu u doktorky a povedala mi ze sa mi vajicko nevivija je to velmi zle nebudem moct otehotniet? prosim poradte dakujem
preco zrovna rakovina???
je kopec nezhubnych nadorov......
treba vysetrenie.
Vred pri syfilise (ulcus durus - tvrdy vren) je v prvom stadiu ochorenia. Toto na 100% nebude syfilis.
ked to mas uz 6 rokov a nic sa nedeje tak to syfilis nebude ale moze to byt cokolvek ine chod k lekarke
neviem kde ju mas ale hrcky na semenikoch su rejavom rakoviny
lekar ti povie presne