Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Entizol 250 nezabral

Príspevok v téme: Entizol 250 nezabral
nanic

Ahojte
Mala som v decembri zapal mocovych ciest, ktore boli "vraj" vyliecene (kultivacia mocu dopadla u obvodnej dobre). Gynokologyika mi vsak nasla nejake bacily, tak mi predpisala Entizol 250 tabletky. Uz som ich douzivala, no nezda sa mi, ze moj problem celkom pominul. Este hrosie to je, ked si dam kavu, inak to mavam miernejsie, ale predsa. Je to taky nutkavy pocit na mocenie, ked mam trosku plnsi mocovy mechur alebo kratko pred cikanim to mam akesi podrazdene akoby to stipalo trochu. Je mozne, ze kultivacia mocu bola chybna? Alebo to fakt suvisi s tymi bakteriami, co mi nasla gynekologicka vyterom? Mam ist zas ku nej alebo k obvodnej? Fakt to neviem rozoznat, lebo aj ked som mala zapal mocovych ciest, pocitovala som to podobne. Strasne mam to obmdezuje. To uz si nikdy nesmiem dat kavu? Kupila som si probiotikum Biopron 9. Mam teda cakat, 30 dni, pokym to douzivam? Alebo keby som konzumovala cesnak...? Ja uz fakt neviem, ci mam cakat, kym nieco "domace" zaberie alebo mam ist zas na tu gynekologiu ci k obvodnej. Poradite?

ness

Ahojte, neviete prosím či sa môže Entizol 250 mg užívať aj počas menštruácie? Ale sú to tabletky, ktoré sa normálne zapíjajú, takže asi áno..či?
Ďakujem za radu :)

nanic

No ano, tak k nej pojdem po menstruacii. Len ci mi nevynada, ze preco si potom davam kavu, ked mi to zhorsi..i ked mi ju nezakazala, ale ja to viem najlepsie rozoznat tak, ked si ju dam, ci to je uz celkom passe alebo nie.
Na tu kultivaciu mocu sa pytam aj preto, ze ci urolog by mi ju neurobil komepletnejsiu alebo to by mi obvodna musela nieco najst, aby ma za nim poslala? Gynekologicke sa najprv nezdalo, ze tam nieco mam, kym to nedala na rozbor. Neviem na zaklade coho si myslela, ze mi tie lieky pomozu. Moc jej nedoverujem. Nikdy predtzm som taky problem nemala, no com citala som tu na fore, ze niektori ludia to mavaju dost casto. Dufam, ze sa u mna tymto nerozbehne tiez taky isty kolotoc.

aluska

myslim, ze to bude tymi bakteriami..takze kedze ti na to prisla gynekologicka, tak chod za nou..neni to hanba a ona to nesmie brat ako otravovanie, je to jej praca pomahat ludom