stavy uzkosti?

Príspevok v téme: stavy uzkosti?
stastna_som

neviem ani vlastne co mi je...nieco som si tu citala,no nesla som konkretne moj problem.Asi tak 4 roky dozadu som sa necitila dobre,isla som po ulici a chytil ma ako keby nejak zavrat,nezatocila sa mi hlava no ostalo mi na odpadnutie a potrebovala som sa rychlo nieco chytit.Isla som doktorke,no ta nezistila nic.Potom to nejak prestalo.A opat zacalo,tak si idem po ulici ked tu z nicoho nic,zase ten stav!Je to velmi neprijemne,neviem cim by to mohlo byt,vystresovana nie som,nefajcim a nepijem,nemavam depky.Obcas sa mi tiez stane ze sedim len tak v skole a zatoci sa mi hlava,alebo ako keby isiel na mna nejaky tlak alebo nieco podobne.Mama mi hovori,ze mam viac pit (vraj nizky tlak) a nerozmyslat nad tym ze to vsetko suvisi zo psychykou....Nemyslim,ze to suvisi nejak zo stitnou zlazou,krv mam v poriadku a ziadne zdravotne problemy nemam...Dakujem za rady

inata

ahoj,
ako casto mavas tie stavy a kolko trvaju?
naozaj to nemusi suvisiet absolutne s ničim mimoriadnym .mozno sa ti momentalne zniži tlak ,staci aby si sa toho trochu prelakla a mas k tomu aj neprijemny pocit.ako pišeš,si vyrovnana,žiadny stres,žiadne depky ani neprijemne myslienky a strachy v podstate by si uzkost nemala z coho pocitovat.na druhej strane ak ta lekark aubezpecil az eti nic nie je a ty patras aj napriek tomu dalej potom co by ti mohlo byt,tak urcit aprehnanost v tebe mozno drieme a uzkost s anaozaj moze aj takto prejavovat.skus s anad tym zamysliet a odpovedat si na viac otazok .mozno prides nato co to sposobuje.ale ak sa ti to stava velmi zriedka a trva to par sekund tak s anad tym netrap a nechaj to tak.