Cawte 1000x omielana tema ale ja stale neviem ktory je najlepsi zmatnujuci make up, lebo uz sa vzdy ligocem jak vianocna gula mam totiz mastnu plet, tak ako mozte poradte. dakujem :)
Najlepsi zmatnujuci make up
a čo takto skúsiť dačo na zredukovanie množstva mazu napr bioderma sebium gel abo voda abo lacnejšia verzia ryor aknestop pena a na to ked das daky hydratačny zmatnujuci kremik a potom makeup a pudrik tak by to malo byt podla mna oki =) aspon mne teda pomohli tie vecičky v tom že som sa menej mastila =)
a čo takto skúsiť dačo na zredukovanie množstva mazu napr bioderma sebium gel abo voda abo lacnejšia verzia ryor aknestop pena a na to ked das daky hydratačny zmatnujuci kremik a potom makeup a pudrik tak by to malo byt podla mna oki =) aspon mne teda pomohli tie vecičky v tom že som sa menej mastila =)
heh, tak dakujem vyskusam to...mozno to bude lepsie ako teraz
Ak mas naozaj mastnu plet, ziadny make up s tym zazrak neurobi, mozno len na chvilku, ale po case sa budes rovnako lesknut. Hovorim z vlastnej skusenosti. Tiez mam mastnu plet a moj postup je nasledovny: najprv plet vycistim zmatnujucim tonikom (pouzivam Garnier), potom si tvar natriem zmatnujucim kremom rovnakej znacky a az potom nanasam make up. U mna jednoznacne vediet Max Factor Lasting performance, ktory vyzera prirodzene. Zafixujem ho pudrom a ked sa potom plet po case aj zaleskne, staci si jemne prilozit kusok toaletaku na problemove partie (mastnotu saje najlepsie).:o)