Prvy sex

Príspevok v téme: Prvy sex
treba

Dobry den. Mam mat prvy sex, obaja mame 18 rokov.
Bojim sa vsak niekolkych veci a preto sa chcem poradit.

Ked som vzruseny alebo robim nieco "pikantnejsie" s partnerkou, moj penis zvhlhne, vypada to ako spermie, ako farbou tak i pachom (vonou..?? :-)), myslim ze som niekde cital, ze v tomto mozu uz byt obsiahnute spermie, teda este predtym ako dojde k ejakulacii. Je to pravda?

Dalsi problem je vydrz. Ak dosiahnem orgazmus prilis skoro, je mozne sa utriet, vymenit kondom a ist dalej? Alebo je to prilis riskantne? Ako dlho preziju spermie?
(niekedy mi pri masturbacii zostanu este spermie vo vnutri a este aj po maximalne 20 minutach zvyknu vychadzat s penisu von po troche...takze nie vsetky vyjdu von hned pri ejakulacii.) Je to normalne? Dakujem.

aluska

no neviem ja sice nie som chlap ale neriskovala by som pretoze sa ti ten kondom so spermiami moze zosmyknut a ked to uz bude v partnerke tak to neni moc vyhra

treba

Dakujem vam baby za rady, precitam si teda o tom, konecne mam v tom trosku jasnejsie.

Inak ak sa spravim do kondomu pocas suloze, je mozne pokracovat alebo je to nebezpecne a treba ho vytiahnut, utriet sa, vymenit kondom a pokracovat?

aluska

no o tej predejakulacnej tekutine su rozne dohady..jedni hovoria ze tam spermie byt mozu, ini ze nemozu...ale v druhom kole mozu byt...prsene ako hovoris ze ti spermie ostanu vnutri..takze davaj na to pozor aby si potom neplakal
a chrante sa dostatocne!

lenkaa123456

ta predejakulacna tekutina, ktora ti ide z penisu pri vzruseni, neobsahuje spermie. pri ejakulacii ti ostanu nejake spermie v mocovej rure, ktoru vyprazdnis pri moceni - splachnes mocom aj tie spermie z moc.rury. ak si vask po ejakulacii nebol mocit tak tie spermie z rury sa ti dostanu von aj s tou predejakulacnou tekutinou. btw. ta predej.tekutina sa nazyva aj kvapky lasky. skus o tom nieco precitat na nete. ak pouzijes kondom pri sexe tak zabranis tym aby sa spermie, ktore ti ostali na penise po predoslom sexe dostali do tela partnerky. kondom je bezpecny