Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hormonálna antikoncepcia v 14-15-16...Áno alebo Nie?

Príspevok v téme: Hormonálna antikoncepcia v 14-15-16...Áno alebo Nie?
Lucny Kvet

Myslím, že tu už odznelo veľa názorov na túto tematiku. Vieme, aký negatívny dopad má Hak na organizmus, a o čo viac negatívny keď sa jedná o takýto mladý. Ale dievčatám môže pomôcť ak pri riešení problémov, ktoré práve tento vek prináša. Preto chcem len Vášu odpoveď-ÁNO alebo NIE. Argumenty nie, veď ich všetci poznáme.

Ďakujem za každý príspevok!!!

highlighter

Ja som ju brala, v 17 a ked som vysadila, mala som obrovsky problem, kym mi opat menzes "naskocil". A uz teraz nechodi tak presne (ako pred HAK). Keby som mala opat na vyber, uz ju nezacnem brat.

bella1988

pred rokom by som napisala ze ta 16rocna aj ano ak sa chce najlepsie chranit pred pocatim....

ale dnes napisem Nie, pretoze sama som pred rokom zacala brat hak a bohuzial zacali mi s tym velmi neprijemne problemy ktorych sa neviem zbavit ani po jej vysadeni...takze jednoznacne nie

petrshushka

daffodilA-mas pravdu. Radsej nech ma kazdy po 10 deti, alebo najlepsie je nesexovat vobec a na co vlastne. Kazdy nech sa urobi sam.

HAK-je aj dobra vec, nie len zla. Ciastocne setri vajecniky, kedze su spiace pocas brania HAK. Cize teoreticky mozes chranit svoju plodnost takto.

muc

lost a ake organy??? pluca- prefajcene, pecen- cirhoticka od HAK, oblicky- zapalene od moderneho oblecenia- holych krizov. sice iba ak srdce a rohovka :))