Nevie mi niekto poradit? Xcel by som zalohovat nejake subory dajme tomu tak 500GB. Ide o filmy ktore si najblizsi rok urcite nepozriem ale je mi luto ich zmazat ...
zalohovanie suborov
Zeby tie Blue ray DVD ? Lenze tie by boli velmi drahe.. podl mna najlacnejsie tiesenie je HDD.. tusim ze cca 50 eur = 500GB..
10 cnetov za GB ..
popripade take 640GB to je za 55 EUR asi.
tam to uz vyjde pod 10korun za taku kapacitu ako DVD.. a DVD sa neda zmazat (ak nie je RW)
je to snad najpohodlnejsie a najrychlejsie zalohovanie ake sa da vymysliet, len neviem, je tam cca ronvake riziko straty suborov, osobne mam HDD par rokov a nikdy sa na nom nic nepokazilo a to je v zlej vetranej bedni + stale zatazovane a zije kazdy subor :)
napr take obrie DVD na ktore to cele napalim?
nieco lacnejsie ???? :)
Tak na 2 disky...
2 ojka jeden externy mam ale ten mi tiez uz raz prdol ze som ho musel sformatovat moc tomu neverim...
mna napadol externý disk, tak sa toho zmestí habadej, ale tak no.... už ako uvážiš (:
no dvd je pre mna dost zle riesenie lebo takto by som potreboval 100 ks a to secko napalovat a s tym diskom mam strach ze sa to nejak poserie chcelo by to nieco co sa nepokazi...