Alergolog a imunolog v Trenčine

aadrin

ja som od koleginky pocula vyborne referencie na klcovu, vraj je to skutocny odbornik..ale myslim, ze s tym suvisi aj to, ze nevezme vsetkych paciemtov...respektive pacientov z ineho kraja...ja som mala problemy s opakovanymi mykozami a sestricka mi po telefone zdelila ze maju strasne vela pacientov, nech si zozeniem imunologa v Martine, kedze tam mam trvale bydlisko. ..ale ako odbornicku si ju chvalia... :)

Lolipopka

Ďakujem za reakciu, jasnačka že vyskušam, iné mi ani nezostáva, fakt je lepšie isť aj ďalej ako sa nechať liečiť zle.... :)

sob rudolf

Ja mám skúsenosti len s Tilandyovou, celé detstvo mi predpisovala vitamínky rôznych písmeniek z abecedy a keď som sa rozhodla svoj stav riešiť alternatívnou medicínou, povedala mi, že nechce mať nič s tým, ako si poškodzujem zdravie. Skrátka dosť konzervatívna pani doctorka. Teraz chodím do BA a tam som oveľa spokojnejšia. Hm, ale to tebe asi veľmi nepomôže....Nádvorníková bola vždy alternatívou k Tilandyovej, aj keď ja si myslím, že išlo len o delenie biznisu, nie o rozdiel v prístupe. Ale to je čisto len môj osobný názor.Skús, uvidíš.