No takže..pred nedávnom som mala prvý sex a strašne to bolelo..ale až moc.. krvácala som všetko takže blana sa určite roztrhla...ťitala som,že sa to musí zahojiť..od tedy prešlo už ale 3 týždne takže už by to malo byť v pohode..no lenže sa bojím,že to bude aj druhý krát bolieť..myslíte že ano ?..alebo niejaké rady nech to bolí menej a kolk oto bolelo potom ešte vás ?.. pretože som počula že to bolieva aj na tretí,štvrtý krát :-O :(..
Potrebujem rady :P
mna to tiez prvy krat strasne bolelo.. nedalo sa to vydrzat.. tiez isla krv takze blana sa pretrhla.. druhy krat to bolo po piatich dnoch a sice som zozaciatku citila trosku vacsi tlak tak po par sekundach to uz bolo v poriadku... neboj sa.. pravda je ze sa treba iba uvolnit.. :)
Mna to nebolelo ani prvy ani dalsi krat... v zaciatkoch sme mali velmi dlhe predohry, takze som bola uplne uvolnena a priatel vchadzal pomaly a postupne... Niekedy staci uplne banalna vec, ako sama sebe si povedat v duchu: "Uvolni sa".. potom by to nemalo boliet...
kolko mas rokov, ak to nie je tajne? neboj, nebudem ta sudit, ze co tak skoro zacinas :))
anonymka aj porod boli a zato zeny maju deti a ziju
no ono to bolo uz cim dalej, tym lepsie, urcite to nebola taka bolest ako prvy krat. ale ja nemozem vediet, ako bude reagovat prave tvoje telo..
ako som pisala, musite to len skusat a pomalicky a byt len trpezlivi :)
mary_anne.. a bolelo ťa to moc alebo tak že sa to dalo vklude prežiť nebolo to nič strašne ??..
kazdy clovek je iny...na to neni rada..mozno bude boliet, mozno nie,mozno budes zas krvacat
skus a uvidis...
no mna to bolelo este dalsie tri razy, kym si telo zvyklo ehm, na cudziu vec v nom :D ale to zvladnes, musite byt len trpezlivi, ono to prejde... :)