Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mykoza- ako mu to povedat?

Príspevok v téme: Mykoza- ako mu to povedat?
daisinka

Som pol roka s priatelom a na poslednej kontrole mi gynekologicka zistila mykozu a dala mi aj krem pre partnera aby sa preliecil. Zeny,ako ste povedali priatelovi o takomto niecom res. o nejakj pohlavnej chorobe a a by sa aj on preliecil?Chlapi ako to beriete? Citim sa tak spinavo,a neviem ako mu to povedat,aby si nemyslel neviem co.
Dakujem

niekto

na tom nieje nic spinave je to uplne bezna choroba neviem ti povedat ako to beru bezny chlapi ktory o tom nic nevedia ale skus mu vysvetlit ze ako a preco vznikaju

btw ak beries hak mnozes to kludne zvlit na nu a ani nebudes klamat

lovedrugs

luciferka, ja mam 23 a on 25 a podla mna je to mile... tak nebudem ju predsa nazývať pošva alebo vagína..:D

aluska

mali by si vediet ze chlapom sa mykoza casto neprejavuje, ale prave oni mozu byt prenasacmi a ked sa nepreliecia aj oni, bude sa to zene stale vracat
a pokym nie je chlap uplny primitiv, tak to pochopi...aj chlapi maju casto krat problemy, je to normalna vec...to neznamena ze ked mas problem tak musis byt nejaka pobehlica alebo co...

luciferka

susulka je chorucka? kolko mate rokov?, normalne mu to povedz, ze mas mykozu, a nech sa preliezť aj on, lebo to mozes mat aj od neho. nic na tom nie je, a vezme to uplne v pohode, teda pokial nema 16rokov a vie vobec o com je rec....., nech sa natiera aspon tyzden, aj ked nema ziadne priznaky, ziadny sex pocas liecby a bude dobre....., a mykoza, jasne ze to mozes mat aj od priatela a ak chces aby bola vacsia pravdepodobnost aby sa ti to nevracalo, tak treba aby sa preliecil aj on.....

lovedrugs

Vôbec sa nemusíš citiť "špinavo", ako vravíš. Normálne som mu povedala, že ... (neviem ako to voláte vy, ale my šušuľka), že je choručká a že je to asi nejaká infekcia, alebo zápal a aby sa ani jeho pipíkovi nič nestalo, tak musí chvíľku používať tú mastičku a potom už bude všetko ok :) Neber to tak, že to je nejaká pohlavná choroba, nie je to nič strašné, len to treba vyliečiť a bude to v pohode. Len pri tom nesexujte, potom, keď bude po všetkom až :) A on to určite pochopí... Drž sa!

mykoza

a to ti vazne povedala gynekologicka ze aj partner to moze pouzivat, lebo mne vzdy hovori od partnera to urcite nie je