aká ja najlepšia poloha/spôsob na dosiahnutie orgazmu ....bo zatiaľ som ho nemala prosím poradte
naj poloha pre dosiahnutie orgazmu
musis sama viskusat a necakaj od chlapa ze to navrhne
Tak ja osobne si pri sexe vsimam co mi zacina zvysovat vzrusenie a poprosim partnera aby nemenil smer a polohu ked je to fajne.Niekedy sa staci nejaky milimetrik posunut doprava dolava zrychlit spomalit to je proste jedno.Hlavne ej Vsimat si svoje pocity....
Niesom nejak extra skuseny:)Ale myslim ze urcite treba skusat polohy a z kazdej si nejaky ten kusok stasticka zapamätat a potom to len spojit do hromady.A hlavne sa odvias,naplno si to uzivaj.A je dobre komunikovat s partnerom co mas rada atd..Si mlada skusaj:)
Ahojte. Prosim potrebovala by som sa spytat niekoho odbornejsieho. Som este mladucka a mam len 18, orgazmus ako taky som este nezazila, len v spanku... S priatelom sme spolu rok a parkrat som mala nieco take, aj tie stahy som citila ale trva to len par sekund a nikdy nedojdem do konca a proste sa to strati.... Dokazem toho dosiahnut len v polohe ked som hore a velmi sa sustredim. Samotne drazdenie klitorisu mi nerobi nic len v tej polohe ked sa trie o priatelove telo... Neviete niekto preco je to tak??
adamkrt...asi je to o tej sikovnosti....ale uz som zufala
To neni ani tak o polohe, ako o sikovnosti, ci kompatibilite partnerov. V kazdej polohe mozes dosiahnut orgazmus, ked vies ako a je to dostatocne intenzivne.