neviem si rady.mám vela nedostatkov Každému pri pohlade na mna je jasné prečo rada mudrujem prečo sa viem vcítit, a pomoct druhým ludom,aspon si to myslim
Najviac ma trápi že som velmi biela, mám blond riedke vlasy,obočie som si tak velmi vytrhala že mi prestalo rást blond a pery takmer žiadne škaredý nos mámaj zákus krivý,k tomu som aj krivá celá ešte,ale vela pracujem na sebe,lebo aj čas mi dovoluje,nemám čo robit, iný problém ako problém so sebou nemám. VYrastala som ako očakávané rozmaznané dievčatko v milujucej rodine kde ma vzdy chválili čo je základom pre moju sučasnu osobnost a tak svoj neatraktivny obal som začala vnimat až ked som sa dostala do puberty, preto paradoxom somsi zvolila prácu s ludmi.Mám štastnu povahu a skvelé schopnosti nič zvlastne som neprežila,nič ma nikdy nepoznačilolen moj obal.
rada filozofujem. ovládam ludi a to mi dáva pocit že som osožná a pocit moci a o automatickom kredite v očiach ostatných ani nehovorím,čo vykompenzovalo moje nedostatky.Riadim sa podla teorii relativity a myslim to je aj spásou každého.Som líška,zistit si všeko poohovárat a tvárit sa ja nič ja len.... :)vediet kedy komu čo povedat, som trochu svina ale to len tak na okraj