Režem sa a...............

Príspevok v téme: Režem sa a...............
Sasaaaaa

režem sa a vobec ma to neboli... ja neviem preco to robim, ved nemam ziadne starosti,myslim ze je vsetko ok,ale mam v tom zalubu,jednoducho zoberiem ziletku a robim si male ranky v oblasti zily na ruky..Kamosi si myslia,ze mi preskocilo,alebo ze ma nieco trapi,ale vobec to nie je tak.. Som normal 15 rocna holka,ktoru bavi vsetko,ale aj taky nezmysel za sa reze.. nie je to normalne,ja viem,ale proste ma to bavi,ako nejaka zaluba.. poradte ako sa odnaucit.. Ja uz neviem...

theoleander

určite chod za psychiatrom je ich tam ako ty spusta.

Podla mna tým že cítíš slast z ubliženia sebe, znamená že bud si trochu mazo?ddddd

vážne si myslím že tým čo robíš sa trestáš za niečo čo pocituješ ako frustráciu,potom cítiš uspokojenie že si sa potrestal za niečo za čo možno ani nemožeš za nejaku slabost,asi to máš už v sebe.

zuzic

a skusala si niekedy take sebazaprenie ze teraz sa nezarezem...ked to je naozaj len ako zaluba a psycholog ti to povrdil tak jednoducho sa zaoberaj niecom inym ako touto zabavkou...

kikina5

Urcite chod za psychiatrom, mozno je to niekde v tebe ukryte a ani o tom nevies, tvoja psychika ti nieco naznacuje neignoruj to a ries to aby to nedopadlo este horsie.

Sasaaaaa

uz som tam bola,povedal ze by ma muselo nieco trapit,inak by som to nerobila,ale ved ja som ok,tak nechapem preco ma bavi taka somarina:(( jasne ze nenudim,mam plno zalub,ale zial ku ktorym patri aj toto /// :((

zuzic

moja spoluziacka sa tiez LEN TAK normal rezala, a raz ked sa ochlastala si zarezala trosku hlbsie. mozes si domysliet kde skoncila. ibaze ju aj nieco trapilo, ked teba nic netrapi tak nechapem..nenudis sa?