Výkup oblečenia

Príspevok v téme: Výkup oblečenia
suns

Ahojte, neviete, ktoré sekáče to robia? u nás v meste mi nastvano odpovedali, ze nic take nerobia...akoby to bolo ponizujuce..ved su to slusne veci, nosene, tak ako v sekacoch byvaju :( skusite poradit nieco v bratislave? popripade nejaky iny sposob..nechcem to len tak vyhodit, rada by som za to este nieco mala.. cez internet je to moc zlozite, cez postu atd.. najradsej by som to vsetko naraz... diky za rady :)

Majka31

Ahojte. Ja som predala pouzite obnosene oblecenie na stranke www.vykupoblecenia.sk. Celkovo 45 kilogramov a dostala som 18 eur. Prisli na zavolanie, prevzali oblecenie, vyplatili. Lepsie ako vhodit do kontajnera a kto vie kde tie veci skoncia. Celkova spokojnost.

remosia

je to smutne, Vo Wiedni je kazdu sobotu blsi trh s oblecenim ..a chodia si tam kupovat rozne veci bohaty a aj chudobny zberatellia straozitnosti.je pri Karls plac, kto pozna Wien.V Dubline Londone, vsade su sekace sobotne trhy na namesti, charitiy,,v kazdom vacsiom meste aj v rakusku kazdu sobotu |flohmarkety} Na zapade aj socialne slabi maju podporu 1500 Eur,,,a nehanbia sa ist na skec.. a ani ty ci zarabaju 5000 eur ale tu,,....zaostalost v mysleni...v Ba berie par sekacov veci, ale im sa to neoplati oni to nakupuju po kilach z anglie kde to ludia davaju zadarmo v domneni ze ide o charitu pre afriku..V takych tonovych sackoch to chodi do vychodneho bloku a majitelia sekacov to kupuju na kila bez pozretia si co v tych sakloch je ...zarabaju na naivite zapadnarov,, ktori si myslia ze to poslali cernoskom do afriky..

dulio

dobry den chcem sa opytat ci mi nemozete poradit kde mam predat uplne novo zabalene veci aj zo stitkom znackove napodobeniny-stoja za to nerozoznate rozdiel mam ich asi tak za 1vreco hoci jake.nechce sa mims tym serkat cez internet posta vypisovat bo ludia oni by len vsetko premaravali dlzku atd,s tym nemam cas.niekde v bratislave dakujem

suns

prave pozeram, pardon ale to sa neviete bavit inde? uzasne...............
noo ja som to prave chcela nejako spenazit tie veci, aspon minimalne... uz by som ich davno poslala do detskeho domova.. to spravim s tymi starsimi, ale znackove veci a bizuteriu asi predam na nete..

ojka

korzar.sme.sk
mne sa páči táto akcia,celá jej myslienka, čo beží v KE, niečo takéto by sa malo podla mna odohravať na viacerých miestach (: