Brý večer,
Tak neviem presne čo mi je ale som strašne unudený, nič sa mi nechce, nemám motiváciu, nemám žiadnych kamarátov ani nič. Najradšej mám večery keď si môžem ľahnúť do postele a rozmýšľať o budúcnosti. O lepšej budúcnosti bez depresií bez nudy..... O tom ako budem niekedy niekomu potrebný. Viem, že snívať nestačí ale inšie robiť ani nemôžem. Záľuby nemám žiadne a známky v škole priemerné. Navyše som introvert a bojím sa ľudí, väčšieho kolektívu alebo akejkoľvek komunikácie s ľuďmi. Asi by som potreboval niekoho kto by ma vypočul alebo koho by som mohol vypočuť ja a pomôcť. Neviem.
sakra
Treba si pozriet nieco take a clovek pochopi ako dalej:)
a mozno nie:)
www.youtube.com
lost - ale aké ciele?
lost ma dost pravdu...
fakt negativni ludia odpudzuju, treba nakopnut sameho seba k lepsiemu a lepsie sa mu dostavi :)
Skús nejakú cirkevnú komunitu, je jedno akú, boh ťa bude milovať hocijakého a vždy a mladí ludia s nejakej tej komunity tiež a nenechajú ťa len tak ležať - postarajú sa ti o program, či sa budeš hanbiť alebo nie... Mne sa najviac pozdávala evanjelická mládež...
Vymysli nejaky vynalez. Zabijes tym nudu a budes prospesny pre ludstvo.
A kedysi sa co bavilo? Ked si bol trochu mladsi.
snivas o tom ako budes niekomu potrebny? nechces nejake zvieratko, psika, o ktoreho sa mozes starat? a co tak charita? starsi ludia? babka, dedko?
zacni sportovat, tym zabijes niekolko much jednou ranou - pohyb, endorfiny, priatelia alebo aspon znami, nenuda.
1. stanov si ciel
2. dosiahni ho
:)
sam si pisal ze mas sny, tak pracuj na ich uskutocneni :)
Dam ti jedno pravidlo:
Ludia nemaju radi smutnych.
Je to smutne ale je to tak, vyhybaju sa im, mal by si posobit stastnejsie a zacnu ta mat radi, mozno to pomoze, sam pozorujem ze pokial je clovek negativny, tak casom sa ten clovek "znudi/unudi" pre spolocnost. Ten prvy krok musis psravi prave TY.. a potom to bude uz lahsie, hlavne sa nevzdavaj :)
Západné slovensko
there is no tomorrow, it is still the same fucking day
zmen co mozes ihned, zvysok pocka alebo sa zmeni samo. nepresnívaj zivot. priatelov treba nájst, sami sa ti nezjavia.
ahoj odkial si?