neštastná

darka2001

drahá tak to je ťažké a u každého individuálne,s mojím manželom sme sa brali ked som mala 21 a on 24 a o 2 roky sme už stavali spolu dom a teraz po 10 rokoch je to stále ako čerstvo zamilované,tak sa ťažko radí,ale ked si užíva ešte internátny život tak samozrejme ešte na budúcnosť skoro myslieť........

mellinda

Ja si myslim, ze 23 rokov je este prilis malo na to, aby chlap takto rozmyslal. Ak navyse este studuje na vysokej skole, ma uplne ine priority. Vo vztahoch casto dochadza ku krize, ked jeden z dvojice studuje v inom meste. Ak som to pochopila spravne, ste spolu len cez vikendy kvoli jeho skole. A ked je doma, tak namiesto s tebou, travi cas s rodicmi...no, su dva mozne scenare: bud rodicov pouziva ako zamienku toho, aby nebol s tebou, pretoze sa mu do cesty mozno priplietol niekto iny v blave, ale nema odvahu ti to povedat do oci, alebo je na rodicov strasne naviazany. Ja by som ale skor videla ten prvy scenar. Sorry.

mnamka257

pozri, niektory ludia povazuju svojich rodicov, alebo babicku za svuju najlepssiu kamaratku aj do 30 rokov. to ale este neznameny, ze s nikym nechodia..
proste len svojim rodicom doveruju a citia sa pri nich bezpecne.pokial sa ti venuje, tak ho do nicoho nenut, ved je este mlady a casom sa to urcte zmeni

jajka001_

no, mne by to bolo podozrive byt stale takto pri mame...sa necha nou moc ovplyvnovat potom asi...mama povedala tak, mama vari tak, a podobne...mamicka to robi lepsie ...nema take reci?
jedno ti poradim - ber to tak ako to je - nezmenis ho, naozaj nie. ak mu to tak vyhovuje...

jully38

taky normlany vztah..ale moja rodina ma s mojim priatelom ovela lepsi vztah pretoze ho uz beru ako sucast nasej rodiny maju ho radi a tak...jeho su skor konzervativnejsi...neviem porad mi ako mu to nejak vysvetlit ja uz neviem:(

jully38

neviem ci s nimi stale keca ale su dost rodinne zalozeni, on studuje v blave tak mozno preto chce s nimi tiez travit cas ale ja som tak isto tu a nie s nim v blave hoci od septembra tam dufam ze budem aj ja mozno sa to potom zmeni ....

bibinaa

uplne ta chapem,teraz ma napadlo moja kolegyna sa vzdy rozculuje,ze jej muz si bol zase cecnut u mamicky {prepacte za vyraz} no ona to pouziva bezne.Ten jej muz ma okolo 60 rokov a babka 80 vyse.