Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Online kaderníčka

Verca2453

Ahoj poraďte mi :( mám 19 rokov a často mi vypadávajú vlasy ale sú aj veľmi riedke. Aj keď si ich umyjem a vyjdem von vyzerám akoby ma niekto vysklbal a keď ich neumyjem deň ešte horšie to vyzera jak kúsky sena. A keď sa ucesem dostavajú mi. Nemám žiadne zdravotné problémy už som bola aj u doktorky. Čo mám robiť :(

lizziepop

Dobry deb ja by som potrebovala poradit, mala som hnedu farbu a chcela som svetlo hnedu tak som si kupila zosvetlovac syoss a chytilo mi to do oranzova a vyzera to katastrofalne bojim sa tak vyjst medzi ludi, aku farbu by som mohla pouzit ked chcem taku svetlu
plavu ?

Denushka

Dobrý deň.
Potrebujem surne radu.. potrebujem odfarbiť vlasy na pôvodne ( špinavý blond) aký odfarbovač mam kúpiť?
Raz som to už odfarbovala a mam teraz nejake mahaganové..
Poradte mi prosím nejaký dobrý,kvalitný a šetrný odfarbovač..
Dakujem..

marieta1509

Ahoj, chcela by som sa spýtať ohľadom \"ombre\" farbenia. Veľmi sa mi to páči, a zaujímalo by ma či sa to dá spraviť s normálnou blond farbou za cca 3€,,,alebo tie farby Prefernce od Loreál sú špeciálne na to určené?? Ja mám hnedé vlasy.

Monika17

Dobry den mam dlhe huste a same sa tocacie vlasy a chcem sa dat ostrihat mozeta mi poradit ako sa mozem dst ostrihat?Chcem zmenu.Dakujem za odpoved

kadernicka22

ahojte ja mozem poradit,aj ked kazdy hovori daco ine je vela kadernicok a kazda mame svoje skusenosti ale skusim ... MONIKA17 -najlepsie by bolo nechat vyzmyvat,alebo vyrast( ale zas ktora bab to vydrzi ze)tak ked tak dat to trosku stiahnut melirom a potom nafarbyt hnedou aku si zelas,len nenecht dlho melir a urcite pototm poouzivat treba masky balzami a tak...
LENUSKA -bile konceky mozu byt z pouzivania velkeho mnozstva stylingovych pripravkov (gely,laky)alebo nemoc vlasov najlepsie bude caste podstihnutie alebo zastrihnutie aspon 5-10cm pokila to dlzka a hlavne ty zvladnes taku zmenu :)
KATKA -z blond na hnedo je to tazke leho ostava zeleny nadych (treba primiesta trosku cervenej,alebo dat tmavsiu hnedu ale zas nenechat dlho nech nechyti na cierno :)

katka222

Dobrý deň,chcela by som sa poradiť.Moja terajšia farba vlasov je blond,ale chcela by som sa prefarbiť na tmavšiu hnedú.Akú farbu by ste odporúčali,aby moje vlasy nedostali neželaný odtieň,napr.zelený? Ďakujem.