Ahojte, nenašla by sa tu ochotná kaderníčka na popísanie? Mám pár otázok, a potrebovala by som poradiť. Ďakujem. :)
Online kaderníčka
Ahoj poraďte mi :( mám 19 rokov a často mi vypadávajú vlasy ale sú aj veľmi riedke. Aj keď si ich umyjem a vyjdem von vyzerám akoby ma niekto vysklbal a keď ich neumyjem deň ešte horšie to vyzera jak kúsky sena. A keď sa ucesem dostavajú mi. Nemám žiadne zdravotné problémy už som bola aj u doktorky. Čo mám robiť :(
Dobry deb ja by som potrebovala poradit, mala som hnedu farbu a chcela som svetlo hnedu tak som si kupila zosvetlovac syoss a chytilo mi to do oranzova a vyzera to katastrofalne bojim sa tak vyjst medzi ludi, aku farbu by som mohla pouzit ked chcem taku svetlu
plavu ?
Dobrý deň.
Potrebujem surne radu.. potrebujem odfarbiť vlasy na pôvodne ( špinavý blond) aký odfarbovač mam kúpiť?
Raz som to už odfarbovala a mam teraz nejake mahaganové..
Poradte mi prosím nejaký dobrý,kvalitný a šetrný odfarbovač..
Dakujem..
ahojte ja mozem poradit,aj ked kazdy hovori daco ine je vela kadernicok a kazda mame svoje skusenosti ale skusim ... MONIKA17 -najlepsie by bolo nechat vyzmyvat,alebo vyrast( ale zas ktora bab to vydrzi ze)tak ked tak dat to trosku stiahnut melirom a potom nafarbyt hnedou aku si zelas,len nenecht dlho melir a urcite pototm poouzivat treba masky balzami a tak...
LENUSKA -bile konceky mozu byt z pouzivania velkeho mnozstva stylingovych pripravkov (gely,laky)alebo nemoc vlasov najlepsie bude caste podstihnutie alebo zastrihnutie aspon 5-10cm pokila to dlzka a hlavne ty zvladnes taku zmenu :)
KATKA -z blond na hnedo je to tazke leho ostava zeleny nadych (treba primiesta trosku cervenej,alebo dat tmavsiu hnedu ale zas nenechat dlho nech nechyti na cierno :)
lenuska1681...pravdepodobne mas polamane konceky nie?...treba ich odstrihnut...
Dobrý deň,chcela by som sa poradiť.Moja terajšia farba vlasov je blond,ale chcela by som sa prefarbiť na tmavšiu hnedú.Akú farbu by ste odporúčali,aby moje vlasy nedostali neželaný odtieň,napr.zelený? Ďakujem.
Monika17, skús použiť pri umývaní vlasov citrón. Ten by trošku mohol vybrať farbu. :)
nie su to lupiny??