Chodím s jedným chlapcom už asi mesiac.Mám ho rada a viem,že aj on mňa.Ale pred dvoma dňami po polroku prišiel za mňou moj bývalý priateľ.Chodili sme spolu 4 roky.Bol strašne žiarlivý a tak sme sa rozišli.Tvrdí,že ma ľúby a nevie byť bezo mňa.Mam pocit,že som ho ani ja neprestala milovať.Ale nechcem sa sklamať.Neviem,čo mam robiť.Už ani nespavam.Poradťe mi niekto prosim.Som zúfalá.
trojuholník
Vieš, ako vznikne ľúbostný trojuholník?
Ak jeden z daných uhlov je tupýýýýýýýýý
ziarlivost je vlastnost,ktora sa tazko meni a tiez dokaze narobit vela problemov!! myslim,ze keby si sa k nemu vratila,tak sa rozidete znovu a ty stratis aj tohoto priatela,co mas teraz. pouc sa z minulosti...vazne,od ziarlivca ruky prec.uz tu bolo dost tem o tomto probleme. ja by som volila novy vztah. inak,pisem z vlastnej skusenosti so ziarlivcom.moment.nemam ziadneho a on ma chce spät, ale ja budem radsej sama,hoci ho mam este trosku rada.lebo raz som sa vratila,a po kratkom case sa zacali opakovat jeho hnusne sceny.
Tu je ťažké radiť. Skús sa nejakú dobu nestretávať ani s jedným a uvidíš, kam Ťa to viac ťahá.
a ty si myslis, ze tvoj byvaly sa zmenil? ked je ziarlivy, bude aj dalej...to sa chces vracat do zacarovaneho kruhu, s ktoreho si sa konecne po 4 rokoch vyslobodila??my sme sa tiez s priatelom rozisli a on sa vobec nezmenil a teraz su to uz 2 roky a on je stale rovnaky...taki chalani sa nemenia, tak neblbni!!!