trojuholník

Príspevok v téme: trojuholník
brani

Chodím s jedným chlapcom už asi mesiac.Mám ho rada a viem,že aj on mňa.Ale pred dvoma dňami po polroku prišiel za mňou moj bývalý priateľ.Chodili sme spolu 4 roky.Bol strašne žiarlivý a tak sme sa rozišli.Tvrdí,že ma ľúby a nevie byť bezo mňa.Mam pocit,že som ho ani ja neprestala milovať.Ale nechcem sa sklamať.Neviem,čo mam robiť.Už ani nespavam.Poradťe mi niekto prosim.Som zúfalá.

sinka

ziarlivost je vlastnost,ktora sa tazko meni a tiez dokaze narobit vela problemov!! myslim,ze keby si sa k nemu vratila,tak sa rozidete znovu a ty stratis aj tohoto priatela,co mas teraz. pouc sa z minulosti...vazne,od ziarlivca ruky prec.uz tu bolo dost tem o tomto probleme. ja by som volila novy vztah. inak,pisem z vlastnej skusenosti so ziarlivcom.moment.nemam ziadneho a on ma chce spät, ale ja budem radsej sama,hoci ho mam este trosku rada.lebo raz som sa vratila,a po kratkom case sa zacali opakovat jeho hnusne sceny.

1112

a ty si myslis, ze tvoj byvaly sa zmenil? ked je ziarlivy, bude aj dalej...to sa chces vracat do zacarovaneho kruhu, s ktoreho si sa konecne po 4 rokoch vyslobodila??my sme sa tiez s priatelom rozisli a on sa vobec nezmenil a teraz su to uz 2 roky a on je stale rovnaky...taki chalani sa nemenia, tak neblbni!!!