Mojmu priatelovi, dost smrdi semeno,,Vzdy ked sa spravi je to dost citit,,Je to normalne?...Neznamena to ze ma nejaku chorobu?
Smrdi mu semeno:(
Lebo neny ten pravy ked partnerke smrdi semeno priatelovo tak znamena ze neny ten pravy ked ti bude krasne vonat a strasne moc chutit tak to je ten pravy
akoze ja neviem ale coraz viac prestavam verit tomu ze to zavisi od jedla.moj nech zje cokolvek nikdy to nema ziadnu vonu ani pach ani nic.
a to veru miesa jedno cez druhe.hlavne rano same pudinceky :D
pan debil, to vobec nie je pravda. Mojmu nesmrdi, praveze mne to velmi vonia. Lenze to je tym, ze on mne vonia cely. Kdezto je velky zazrak najst niekoho, kto vam bude 100% voniat. A hlavne je to o tom, co ten chalan papa....
Co je to za temu, ze smrdi semeno? Kazde semeno smrdi.
To ja som zjedol banan a potom mi stal jak taky banan. Moze to byt sposobene tym bananom, ze bol taky bananovy, na zjedenie?
Ja ked som jedol vela cokolady a potom si cuchol k pyzamu bol som cely cokoladovy :)
Takze to zalezi od toho co jedol.
zneam zvykne vonat resp kvapky lasky
nieje normalne ze doslova smrdi
goto -> lekar
som za, ze semeno nikdy nebude vonat, kedze je to telesna tekutina. ma svoj specificky pach. Ale ked to zapacha ako pokazeny syr alebo ryby asi by som si o tom nasla viac na nete, alebo ho poslala k doktorovi. Myslim si, ze tak isto ako u zien, ked to zapacha, tak nie je nieco v poriadku.
kazdy za seba......:)
Aj mojmu smrdi rybynou, z toho si nic nerob, hlavne to nejedz.