Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký tlak,tlaky v hlave v spoločnosti...

Príspevok v téme: Vysoký tlak,tlaky v hlave v spoločnosti...
Martini

Dobrý deň
chcem sa spítať mám 20 rokov problémy s vysokým tlakom ale iba vtedy ked pocitujem tlaky v hlave napríklad idem na poštu a strašne sa mi nedá dýchať take tlaky v hlave ale srdce mi nebúši nepocitujem úzkosť ani nič podobne. alebo idem do nejakej spoločnosti a zle mi zostane strašne sa mi dvyhne tlak do hlavy že mi aj oči vypadnu a stale mi niečo puká v hlave čo mám robiť ? pocitujem taku nervozitu s toho :( mám to aj ked sa na niečo sústredím tak sa mi zvýši tlak krvný aj do hlavy a tažšie sa mi dýcha PORADTE PROSííM !!!

acido

nikdy nemozes vediet,kto ma aky problem,a ked mas 20 rokov vysoky tlak ktory neriesiś, si hlupak,co sa akurat zmoze na vypisovanie na pubertalny portal

bubinko83

martini,ty si aky rychli.(Nič v zlom)Si mi určil diagnozu aj bez psychiatra? Ako si z mojho pribehu zistil PP? :)))

opla

no ked sa ti ťažšie dýcha,a ked sa musíš sustrediť,citiš bolesť v hlave a tlak a ten ti este aj skáče , tak môžu to byť prekonané chlamydie plúcne.Chod za lekarkou, nech ti ich da vyšetriť.Treba to preliečiť, inak mas problemy na cely život

Martini

acido a ty sa nauč diakritiku ....gramatiku viem dobre ale skús mať vysoký tlak bolesti hlavy a dôsledne rozmýšlať ...najradšej mám takých ludí čo to nikdy nezažili a prídu sem a machrujú aký sú múdri !!!

bubinko83

martini,ja mavam niečo podobne ale mavam k tomu aj bušenie srdca,potenie ,bolesti žaludka.Neviem čo to je pobehala som rozne vyšetrenia a nič mi nezistili.Mam neustalle vyšši tlak a všade mi sestričky tvrdili že to neni dobre a mam to riešit tak teraz uživam lieky na tlak ale mam ho furt rovnaky aj po liekoch a všetci zostali ticho.Teraz by mali poradit.Ja som sa rozhodla že navštivim bud psychiatra alebo psychologa,lebo toto nikam nevedie a pkial si človek sam neurči diagnozu nič mu nezistia.

Martini

môžem to mať už dlhodobo ja som to cítil aj predtým ked som bol menší aj v adolescencii ..môže ma to zabiť ? tlak prasknutie cievy a tak ? ked mi tak spáče tlak ?